فروش انواع اسید صنعتی
انواع اسید صنعتی و خوراکی چیست ، کاربرد انواع اسید ، فرق قوی ترین اسید صنعتی سمی و قوی ترین اسید خوراکی چیست و مرکز فروش اسید در تهران کجاست؟
انواع اسید صنعتی و خوراکی چیست ، کاربرد انواع اسید ، فرق قوی ترین اسید صنعتی سمی و قوی ترین اسید خوراکی چیست و مرکز فروش اسید در تهران کجاست؟
اسیدها و کاربرد انواع اسید به چند روش کلیدی تعریف می شوند. مهمتر از همه، معمول است که اسیدها را با حضور یونهای هیدروژن تعریف کنیم ، اما این تنها روشی نیست که بتوان آنها را تعریف کرد. توانایی اهدای پروتون به محلول مایع را به عنوان اسید طبقه بندی می کند. در اینجا چند ویژگی کلیدی دیگر از محلول ها وجود دارد که ما آنها را اسیدی در نظر گرفتیم که بر خلاف بازی هستند:
مزه ترش
مقدار pH کمتر از ۷
خورنده برای فلزات
به دلیل وجود یون هیدروژن جریان الکتریکی را هدایت می کند
پایه ها را می توان با مخالف این ویژگی ها در بیشتر موارد (طعم تلخ، مقدار pH بیشتر از ۷) تشخیص داد. در ادامه به کاربرد انواع اسید و تعدادی از اسیدهای رایج در صنعت و معرفی مرکز فروش اسید در تهران می پردازیم.
در حالی که اسیدها این توانایی را دارند که به روش های مختلف دسته بندی شوند، رایج ترین آنها جداسازی آنها بر اساس قدرت آنها است. اصطلاحات رایج برای استحکام اسیدی این است که آنها را به دو احتمال قوی یا ضعیف تقسیم کنیم. تفاوت اسیدهای قوی و ضعیف از نظر تعریف در سطح تفکیک یون های هیدروژن است. کاربرد انواع اسید نیز با یکدیگر متفاوت می باشد.
اگر یون هیدروژن از آنیون در محلول جدا شود، اسید قوی نامیده می شود. در طرف مقابل، اسید ضعیف به عنوان دارای محلول هایی است که قادر به جداسازی کامل یون هیدروژن از آنیون نیستند. این معمولاً به عنوان تجزیه جزئی نامیده می شود .
ویژگی های اسیدهای قوی در مقابل اسیدهای ضعیف در زیر ذکر شده است:
اسیدهای قوی
تفکیک کامل یون ها، هادی های قوی الکتریسیته، خورنده، PH بسیار پایین
اسیدهای ضعیف
تفکیک جزئی یون ها منجر به حضور بیشتر مولکول می شود، هادی های ضعیف الکتریسیته، بالقوه خورنده، PH کمی بالاتر از اسیدهای قوی است، اما هنوز کمتر از ۷ است
اسید صنعتی سمی
اسید صنعتی سمی دارای ویژگی های مشترکی می باشند:
۱)سمی و خطرناکند
۲)نباید لمس شوند
۳)قابل خوردن نیستند
از انواع اسید صنعتی سمی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
اسید نیتریک
اسید سولفوریک
اسید کلریدریک
اسیدها هم در مقیاس صنعتی و هم در خانه کاربردهای زیادی دارند. آنها اغلب به عنوان افزودنی و نگهدارنده در مواد غذایی، آرایشی و نوشیدنی، به عنوان ضدعفونی کننده و به عنوان کاتالیزور (تسریع کننده واکنش های شیمیایی) در صنایع پتروشیمی یا کاغذ استفاده می شوند.
اسیدهای اصلی عبارتند از:
اسید پرکلریک (HClO 4 ) . این یک اسید قوی و مایع در دمای اتاق است، بسیار اکسید کننده و اغلب در فعالیت های صنعتی استفاده می شود. از انواع اسید صنعتی سمی در ساخت تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی، در باتری ها، در پالایش فلزات و در ساخت کودها و مهمات استفاده می شود. علاوه بر این، در خانه به عنوان پاک کننده و زنگ زدا استفاده می شود. این اسید همچنین در تولید پرکلرات آمونیوم که برای راکت، مواد منفجره و آتش بازی استفاده می شود، نقش دارد.
اسید نیتریک (HNO 3 ) . این ماده از انواع اسید صنعتی قوی و به شدت اکسید کننده است که برای ساختن مواد منفجره خاص، کودهای نیتروژن دار و به عنوان یک معرف آزمایشگاهی (تقریباً تمام فلزات را در خود حل می کند) استفاده می شود.
اسید اسکوربیک (C 6 H 8 OR 6 ) . به آن ویتامین C نیز می گویند و یک ماده مغذی ضروری برای سلامت انسان است. اسید اسکوربیک به دلیل اثرات آنتی اکسیدانی خود یک ماده محافظ است که از سیستم ایمنی حمایت می کند، با عفونت ها مبارزه می کند، از بافت ها محافظت می کند، زخم ها را التیام می بخشد و سایر عملکردها را بهبود می بخشد. معمولا در بیشتر میوه ها و سبزیجات یافت می شود.
اسید هیدروکلریک (HCl (ac) ) . این تنها اسید صنعتی قوی است که توسط بدن انسان سنتز می شود، فرآیندی که در معده در طی تجزیه غذا در فرآیند گوارش رخ می دهد. علاوه بر این، به طور صنعتی در فرآوری مواد غذایی، در تولید فولاد و باتری استفاده می شود. اسید هیدروکلریک یکی از مواد پاک کننده، ضدعفونی کننده و مواد شیمیایی است که در تمیز کردن استخر استفاده می شود.
اسید تارتاریک (C 4 H 6 OR 6 ) . این پودر کریستالی سفید از انواع اسید خوراکی است که در تهیه نوشیدنی های جوشان، در صنایع نانوایی، شراب و داروسازی استفاده می شود. کرم تارتار در برخی از دستور العمل ها اسید تارتاریک است.
اسید هیدروفلوئوریک (HF (ac) ) . این یک اسید معدنی بسیار خورنده است. به دلیل توانایی آن در حمله به شیشه، در حکاکی و حکاکی کریستال استفاده می شود. علاوه بر این، برای به دست آوردن ترکیبات دارویی، به عنوان پاک کننده و برای به دست آوردن ترکیبات آلی فلوئوردار استفاده می شود. این اسید از انواع اسید صنعتی به شمار می رود.
اسید سولفوریک (H two SW 4 ) . این اسید قوی است که کاربردهای زیادی در صنایع مختلف و فرآیندهای سنتز دارد که از جمله آنها می توان به استفاده از آن در تولید کود، در صنعت نفت، در تولید باتری و غیره اشاره کرد.
اسید فسفریک (H 3 PO 4 ) . این اسیدی است که در انواع نوشیدنی های کولا، کودها، شوینده ها، صابون ها و مواد غذایی متعادل وجود دارد.
اسید استیک (CH 3 COOH) . جزء اصلی سرکه است و به دلیل اسیدی بودن آن یک نگهدارنده مواد غذایی پرکاربرد است. از انواع اسید خوراکی در صنعت غذا، ساخت وینیل استات، به عنوان حلال و به عنوان جزء پاک کننده ها استفاده می شود. همچنین در فرآیند توسعه عکاسی و به عنوان ماده کنتراست در زمینه پزشکی استفاده می شود.
اسید کرومیک ( H2 CrO4 ) . این یک پودر قرمز تیره است که در فرآیند آبکاری کروم شرکت می کند. بعلاوه برای لعاب دادن به سرامیک ها، رنگ آمیزی و تمیز کردن شیشه، در ساخت رنگ و در صنایع چرم و چوب استفاده می شود.
اسید سیتریک (C 6 H 8 OR 7 ) نوعی اسید تری کربوکسیلیک است که در بسیاری از میوه ها یافت می شود و به عنوان یک آنتی اکسیدان در بدن عمل می کند.
اسید فرمیک . این ساده ترین اسیدهای آلی است و در صنایع چرم، صنایع شیمیایی، برای نگهداری خوراک دام، در صنعت طیور و در منسوجات استفاده می شود.
اسید لاکتیک (C 3 H 6 OR 3 ) . اسیدی است که به عنوان افزودنی در صنایع غذایی و کنترل اسیدیته استفاده می شود. همچنین در صنایع آرایشی و بهداشتی در محصولات ضد پیری استفاده می شود.
بنزوئیک اسید (C 7 H 6 OR 2 ) . این یک اسید با بوی مشخص است که برای حفظ غذاهایی که نیاز به pH اسیدی دارند استفاده می شود. همچنین به عنوان یک جزء در خمیر دندان، عطرسازی، در صنعت تنباکو و برای نرم کردن پلاستیک ها استفاده می شود.
اسید مالیک (C 4 H 6 OR 5 ) . این اسید چیست ؟ این یک اسید آلی است که به طور گسترده در صنعت داروسازی برای تولید ملین ها استفاده می شود. علاوه بر این، در صنایع غذایی، به عنوان طعم دهنده یا نگهدارنده و در صنعت شراب سازی استفاده می شود.
اسید کربنیک ( H2 CO 3 ) . این اسیدی است که از دی اکسید کربن به دست می آید و در غذاها و نوشیدنی ها مانند نوشابه ها، آبجو و برخی از محصولات لبنی وجود دارد. همچنین در یخ خشک و قرص های جوشان یافت می شود. اسید کربنیک در صنایع شیمیایی، در اتاق های تبرید و در سیستم های اطفاء حریق استفاده می شود.
اسید اولئیک یک اسید چرب است که به طور طبیعی در انواع چربی ها و روغن های حیوانی و گیاهی وجود دارد. این روغن بی بو و بی رنگ است، اگرچه نمونه های تجاری ممکن است مایل به زرد باشند. از نظر شیمیایی، اسید اولئیک به عنوان اسید چرب امگا ۹ تک غیر اشباع طبقه بندی می شود که به اختصار عدد لیپیدی آن ۱۸:۱ cis -9 است. این فرمول CH 3 (CH 2 ) 7 CH = CH (CH 2 ) 7 COOH است. نام آن از کلمه لاتین oleum گرفته شده است که به معنای روغن است. این رایج ترین اسید چرب در طبیعت است. نمک ها و استرهای اسید اولئیک اولئیت نامیده می شوند .
اسید سولفونیک ، به عنوان یک اسید آلی روغنی می باشد که جاذب رطوبت و غیر فرار است. عامل ایجاد کف است و آلودگی ها و چربی ها را از روی سطوح حذف می نماید. حتی در محیط های سرد هم محلول می باشد و کف زیادی همچنان تولید می نماید.
اسید هیدروکلریک با وزن مولکولی ۴۷/۳۶ گرم بر مول، یک ترکیب اسیدی پرکاربرد محسوب می شود. اکثر زنان خانه دار، این ترکیب را به نام جوهر نمک می شناسند. این اسید، یک اسید تک پروتونی بوده که تنها یک بار یونیزه می شود. خواص فیزیکی اسید کلریدریک مانند نقطه جوش، چگالی، دمای ذوب و ph، متاثر از غلظت آن است.
اسید لوریک اسید کربوکسیلیک اشباع شده تک پایه است . اسید لوریک به صورت یک پودر سفید با بوی روغنی ناخوشایند می باشد. حلالیت اسید لوریک در آب بسیار ضعیف است. اسید لوریک با فرمول شیمیایی C12H24O2 شناخته می شود و هنگامی که دمای ۴۴ درجه سانتیگراد میرسد شروع به ذوب شدن می کند و در دمای ۳۰ درجه سانتیگراد می جوشد . جرم مولی آن ۳۱/۳۰۰ گرم در مول است . اسید لوریک همراه با اسید ساپینیک توسط غدد چربی پوست انسان ترشح می شود و دارای خواص ضد میکروبی مشخص است .
مشخصات کامل اسید بوریک ( Boric Acid) با فرمول شیمیایی H3BO3 یک نوع اسید معدنی ضعیف است که آن را با نام های دیگری همچون هیدروژن بورات یا ارتو بوریک اسید نیز در بازار مواد شیمیایی می شناسند.
اسید بوریک، یک اسید هیدراته ی ضعیف است که از اکسید بوریک به دست می آید. این اسید ملایم از خواصی همچون، خواص ضد قارچی، ضد عفونی کننده و ضد ویروسی برخوردار می باشد.
با مراجعه به مرکز فروش اسید در تهران می توانیم به راحتی اقدام به خرید انواع اسید صنعتی در انواع گرید ها و مقادیر بنماییم.
۱)تعریف ساده اسید چیست ؟
اگر بخواهید بدانید اسید چیست ؟ باید بگوییم اسید به هر ماده ای گفته می شود که در محلول آب مزه ترش داشته باشد، کاغذ تورنسل آبی را به قرمز تغییر دهد، با برخی فلزات واکنش دهد تا هیدروژن آزاد شود، با بازها واکنش داده و نمک تشکیل دهد و واکنش های شیمیایی (کاتالیز اسیدی) را تحریک کند.
۲)منظور از انواع اسید خوراکی چیست؟
انواع اسید خوراکی معمولاً به عنوان افزودنی های غذایی شناخته می شوند و همچنین به عنوان اسیدهای آلی یا اسیدهای غذایی نیز شناخته می شوند که معمولاً اسیدهایی هستند که در محصولات غذایی طبیعی یافت می شوند. اساساً انواع اسید خوراکی به هر نوع غذایی گفته می شود که ترش یا مزه آن ترش باشد.
۳) کاربرد انواع اسید چیست ؟
در تمیز کردن (تصفیه) فلزات، در تعمیر و نگهداری استخرهای شنا و برای نظافت خانه استفاده می شود. مورد استفاده در باتری ماشین و در ساخت کودها، مواد منفجره و در استخراج طلا استفاده می شود.
۴) اسید صنعتی سمی کدام ها هستند؟
اسید نیتریک، اسید سولفوریک، اسید کلریدریک