5/5 - (2 امتیاز)

خرید اسید لوریک

خرید اسید لوریک

خرید اسید لوریک آزمایشگاهی ، استعلام قیمت اسید لوریک صنعتی و سایر مواد شیمیایی و مواد اولیه کاربردی صنایع گوناگون همراه با مشاوره کارشناسان پاک آزما .

۰۲۱-۵۵۴۳۶۰۸۵

۰۹۱۹-۱۲۰۵۳۳۶

۰۹۱۰-۷۶۳۲۰۶۰

اسید لوریک چیست؟

اسید لوریک اسید کربوکسیلیک اشباع‌ شده تک‌ پایه‌ است . فروش اسید لوریک به صورت یک پودر سفید با بوی روغنی ناخوشایند می باشد.  حلالیت اسید لوریک در آب بسیار ضعیف است. .

فرمول شیمیایی

اسید لوریک با فرمول شیمیایی C12H24O2 شناخته می شود و هنگامی که دمای ۴۴ درجه سانتی‌گراد می‌رسد شروع به ذوب شدن می کند و در دمای ۳۰ درجه سانتیگراد می جوشد . جرم مولی آن ۳۱/۳۰۰ گرم در مول است . اسید لوریک همراه با اسید ساپینیک توسط غدد چربی پوست انسان ترشح می شود و دارای خواص ضد میکروبی مشخص است . به ویژه برای باکتری های گرم مثبت مانند استافیلوکوکوس و استرپتوکوک پیوژن و قارچ های مکمل مانند کاندیدا آلبیکانس .

اسیدیته محیط

فعالیت آنتی بیوتیکی اسید لوریک به میزان قابل توجهی به اسیدیته محیط بستگی دارد . با افزایش PH فعالیت اسید لوریک در رابطه با باکتری های گرم مثبت به سرعت افت می‌کند و در باکتری های گرم منفی وضعیت برعکس است و در PH کمتر از ۷ هیچ اثری ندارد و در PH بیش از ۹ بسیار فعال است . اسید لوریک بیشترین فعالیت آنتی بیوتیکی را در بین اسیدهای چرب اشباع با تعداد مساوی اتم کربن دارد . همچنین در بین کلیه اسیدهای چرب دارای زنجیره کوتاه تا ۱۲ اتم کربنریال فعال ترین میکروارگانیسم های گرم مثبت است .

محصولات حاوی اسید لوریک

اسید لوریک در روغن های گیاهی و گیاهان گرمسیری یافت می‌شود . اسید لوریک به صورت تری گلیسیرید در محصولاتی مانند روغن نارگیل ۴۳ تا ۵۱ درصد ، روغن هسته خرما ۴۱ تا ۵۵ درصد، روغن نخل ۴۰ تا ۴۵ درصد ، چربی شیر ۴ تا ۸ درصد، چربی گوشت ۲۰ تا ۳۲ درصد، روغن پالم ۱ تا ۴ درصد وجود دارد .

کاربردهای اسید لوریک

خرید اسید لوریک دارویی

با خرید اسید لوریک آزمایشگاهی می‌توان از آن برای درمان بیماری‌های ویروسی از جمله آنفولانزا استفاده کرد . تا آنفولانزای خوکی ، آنفولانزای مرغی ، تاول ، تب ، تب خال ، تبخال دستگاه تناسلی ناشی از ویروس و همچنین برای جلوگیری از انتقال ویروسHIV  از مادر به کودک استفاده می شود . از دیگر کاربردهای درمانی اسید اوریک می توان به برونشیت ، سوزاک ، عفونتهای مخمری ، عفونت های روده ای ناشی از انگل به نام کرم حلقوی اشاره کرد .

اسید لوریک آزمایشگاهی برای تولید داروها

فروش اسید لوریک به دلیل توانایی در بازیابی میکروفلور روده برای تولید داروها ، محبوبیت زیادی پیدا کرده است . به همین دلیل است که داروهای حاوی اسید لوریک معمولاً به موازات مصرف آنتی‌بیوتیک تجویز می‌شود . خرید اسید لوریک آزمایشگاهی برای تولید داروها و برای درمان بیماری های روده یا عفونت انجام می شود. اسید لوریک اثر ضد باکتریایی دارد، بخشی از محرک‌های ایمنی است و چنین داروهایی این امکان را می‌دهد که قند خون ، فشار خون وسطح کلسترول را کنترل کند . اسید لوریک خالص به عنوان یک داروی ضد افسردگی خفیف استفاده می‌شود ، زیرا یک مکمل بی خطر برای بدن است .

اسید لوریک ضد باکتری، قارچ کش و ویروس کش

خرید اسید لوریک آزمایشگاهی برای از بین بردن باکتری ها انجام می شود، زیرا اسید لوریک ضد باکتری ، قارچ کش و ویروس کش است که منجر به سرکوب رشد میکروفلور و قارچ های مخمری می‌شود . این ماده می‌تواند اثر ضد باکتریایی آنتی‌بیوتیک‌ها را در خود تقویت کند و می‌تواند به صورت قابل توجهی اثر درمانی برای عفونت های حاد روده ای ناشی از باکتری و ویروس-باکتری ها را افزایش دهد .

همچنین علاوه بر اینها اسید لوریک هنگام تعامل با آنتی ژن های باکتریایی یا ویروسی به عنوان یک محرک ایمنی خوب عمل می‌کند و به ایمنی بدن در برابر یک پاتوژن روده کمک می‌کند .

اسید لوریک در صنایع آرایشی و بهداشتی و صابون

فروش اسید اوریک صنعتی به عنوان یک افزودنی ضد عفونی کننده برای لوسیون ها، محصولات مراقبت از پوست به عنوان کاتالیزور ، کف کننده در ساخت صابون ها و مواد آرایشی گنجانده شده است . به عنوان مثال ، این ماده در صابون معروف داو و در ژل شستشوی زغال سنگ سیاه یافت می شود .

مراقبت از پوست

فروش اسید لوریک صنعتی برای تولید لوسیون های ضد پیری ، ضد تعریق ها ، صابون ها ، مواد آرایشی ، خوشبو کننده ها ، نرم کننده ها ، امولسیون کننده صورت و محصولات مراقبت از مو ، رنگ مو ، بالم‌ لب ، صابون مایع دست ، مرطوب کننده ها ، کرم اصلاح و محصولات مراقبت از پوست می توان استفاده کرد . که بخشی از همین خواص را هم می توان در مواد دیگری همچون گلیسیرین ، پارافین و روغن نارگیل یافت. برای خرید پارفین با ما در تماس باشید.

کاربرد صنعتی

در کاربردهای صنعتی ، اسید لوریک به عنوان خیس کننده ، تسریع کننده و نرم کننده لاستیک ، مواد شوینده و حشره کش محبوبیت دارد .

اسید لوریک در شیر انسان

اسید لوریک در شیر انسان در اوغوز شیر و در شیر بالغ موجود میباشد . نوزاد به خوبی آن را جذب می‌کند ، ضد حساسیت است و برای نوزاد هیچ ضرری ندارد .

فواید اسید لوریک

اسید لوریک در بسیاری از روغن های گیاهی موجود است . اسید کربوکسیلیک که نام دیگر اسید لوریک می باشد ، ایمنی را افزایش می دهد و بدن را در برابر ویروس‌ها و میکروب‌ها مقاوم می کند ، سطح کلسترول بد را کاهش می‌دهد و در صورت ابتلا به آلزایمر و همچنین حملات صرع از مغز محافظت می‌کند . با تسریع فرایندهای متابولیک ، مصرف انرژی را در بدن افزایش می دهد ، کار قلب و سیستم عروقی را بهبود می‌بخشد .

تاثیر بر رژیم غذایی

خرید اسید لوریک و استفاده از آن در رژیم غذایی افراد موثر است ، زیرا اشتها را کاهش می‌دهد ، آکنه را برطرف می‌کند و احتمال ایجاد تومور های بدخیم را کاهش می دهد ، زیرا آنتی اکسیدان قوی در نظر گرفته می‌شود .

قیمت اسید لوریک ارزان است و ماندگاری بالایی دارد. غیر سمی است و نسبت به سایر اسیدهای چرب اشباع شده کمترین میزان ذخیره چربی را دارد .

از مزایای دیگر خرید اسید لوریک می توان گفت پوست را جوان می سازد و اثر لیفتینگ دارد . اسید لوریک حاوی تری گلیسیرید با زنجیرهای متوسط است به همین دلیل در رژیم غذایی مفید واقع می‌شود .

اسید لوریک برای آکنه:

خرید اسید لوریک آزمایشگاهی

از آنجا که اسید لوریک دارای خواص ضد باکتریایی است ، مشخص شده است که در برابر آکنه موثر است. هنگامی که باکتری‌های آکنه روی صورت به وجود می‌آید ، می‌توان با خرید اسید لوریک و استفاده از آن به کاهش التهاب و تعداد باکتری پرداخت. اسید لوریک حتی بهتر از بنزوئیل پراکسید عمل می‌کند . اما این بدان معنا نیست که شما از روغن نارگیل برای از بین بردن آکنه استفاده کنید . همچنین استفاده از روغن نارگیل برای افرادی که روی صورتشان آکنه است یا دچار پسوریازیس هستند، خطرناک می باشد .

مضرات اسید لوریک

هر فرد براب بهبود سلامت خود باید هر روز اسید لوریک مصرف کنند . درصورتی که از کربوهیدرات زیاد استفاده نمی‌کنید تهدیدی برای بدن محسوب نمی شود. در واقع همه موارد منع مصرف روغن‌های اسید لوریک در ترکیبات آن وجود دارد .

تاثیر اسید لوریک بر پوست

فروش اسید لوریک به طور گسترده برای تولید لوازم آرایشی می باشد . اسید لوریک ظاهر پوست را بهبود می بخشد و به طور موثری چین و چروک ها را از بین می‌برد . به خصوص خرید اسید لوریک برای تولید محصولات مراقبت از پوست مورد تقاضا می باشد .

جذب کامل کرم های دارای اسید کربوکسیلیک

کرم های محافظتی که بر پایه اسید لوریک هستند از پوست در برابر اشعه ماورای بنفش ، دمای پایین و باد محافظت می‌کند . با استفاده از چنین محصولاتی بر روی پوست شما لایه نازک تشکیل می شود و شما کرم را بر روی پوست احساس نخواهید کرد و پوست به صورت آزادانه نفس می کشد . کرم های دارای اسید کربوکسیلیک کاملاً جذب می شوند ، بدون اینکه براقی روغن بر جای بگذارند .

اسید لوریک و روغن نارگیل

بسیاری از افراد از روغن نارگیل خالص بر روی پوست خود استفاده می‌کنند . این کار به پوست آسیب وارد می‌کند و نتیجه آن جوش های سرسیاهی است که ایجاد می‌شود . این روغن حاوی اسید میریستیک است و منافذ پوست را مسدود می‌کند . اما برای مو مضر نیست . کرم های حاوی اسید لوریک بر خلاف نمونه های مشابه خود واکنش آلرژیک ایجاد نمی‌کنند .

مشتقات نارگیل

اسید لوریک مشتق از نارگیل و مونولارین است و به عنوان بخشی از داروهای درمان عفونت HIV با کاهش بار ویروسی شناخته می شود . با این حال نباید اسید لوریک خالص مصرف شود ، زیرا باعث تحریک دستگاه گوارش می شود . اما وقتی به صورت شیمیایی با گلیسیرین پیوند می یابد و با نام تجاری لوریسیدین شناخته می‌شود ، مشکلات گوارشی ایجاد نمی‌کند .

متابولیزه سریع

اسید چرب اولیه روغن نارگیل ، اسید لوریک است. خاوص متابولیکی و فیزیولوژیکی اسید لوریک بسیاری از خواص روغن نارگیل را تعیین می‌کند . روغن نارگیل سریعاً متابولیزه می‌شود، زیرا به راحتی جذب می‌شود و به راحتی منتقل می‌گردد .

عملکردهای اسید لوریک

خرید اسید لوریک و استفاده از آن برای تصفیه و تمیز کردن سطوح مناسب است . اسید لوریک به عنوان امولسیون ، با تغییر کشش سطحی آب و روغن باعث ایجاد مخلوط متراکم بین مایعات غیر مخلوط می شود .

فروش اسید لوریک به عنوان سورفکتانت کشش سطحی مواد آرایشی را کاهش می دهد و باعث توزیع یکنواخت محصول در حین استفاده می‌شود .

استفاده در آزمایشگاه

در آزمایشگاه از اسید لوریک اغلب برای بررسی توده مولی مواد ناشناخته با کاهش نقطه انجماد استفاده می‌شود . با ذوب شدن اسید لوریک با ماده ناشناخته بعد از خنک شدن شدن آن و ثبت دمای انجماد مخلوط ، می توان جرم مولی ترکیب ناشناخته را تعیین کرد .

مطالعات دقیق انجام شده نشان می‌دهد ، بیشتر اسید لوریکی که خورده می شود ،  مستقیماً به کبد می رود . جایی که به انرژی و سایر متابولیتها تبدیل می‌گردد و به عنوان چربی ذخیره نمی شود .

به عنوان عامل ضد میکروبی

این متابولیت ها شامل اجسام کتون هستند که می‌توانند توسط بافت های خارج کبدی مانند مغز و قلب به عنوان یک شکل مستقیم از انرژی استفاده شوند . امروزه محصولات تجاری بسیار زیادی وجود دارد که از اسید لوریک و مونولارین به عنوان عامل ضد میکروبی استفاده می کنند .

سوالات متداول

۱)اسید لوریک در بدن چه کاری انجام می‌دهد؟

هنگامی که از اسید اوریک به عنوان دارو استفاده می شود ، می‌توان به درمان عفونت های ویروسی مانند آنفولانزای خوکی و مرغی پرداخت . همچنین سرماخوردگی ، تاول ، تبخال و تبخال دستگاه تناسلی را درمان می کند .

۲)آیا اسید لوریک همان روغن نارگیل است؟

روغن نارگیل به طور طبیعی حاوی ۴۲ درصد اسید لوریک ، ۷ درصد اسید کاپریلیک و ۵ درصد اسید کاپریک است . علاوه بر MCT ها ، روغن نارگیل حاوی LCT و چربی‌های اشباع نشده است که از نظر کندی هضم و جذب ، بیشتر شبیه LCT می باشد .

۳)آیا اسید لوریک سمی است؟

اسید لوریک ترکیب ارزان، غیرسمی و بی خطر است که اغلب در تحقیقات آزمایشگاهی به کار می رود.

۴)آیا اسید لوریک برای مو مضر است؟

اسید لوریک موجود در روغن نارگیل قادر است به ساقه مو نفوذ کرده و با ویتامین ها ، مواد معدنی و اسیدهای چرب با زنجیره متوسط مو را تغذیه می کنند . ماساژ با روغن نارگیل به بهبود گردش خون کمک کرده و به رشد مو کمک میکند .

فروش اسید لوریک

مجموعه پاک آزما سال‌هاست به صورت عمده و جزئی به خرید اسید لوریک و همچنین فروش اسید لوریک می‌پردازد. شما میتوانید جهت خرید اسید لوریک پودری با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

قیمت اسید لوریک

شما می توانید برای آگاهی از قیمت اسید لوریک عمده با کارشناسان مجموعه پاک آزما تماس حاصل فرمایید.

5/5 - (2 امتیاز)
حلال چیستپاک آزما
همه چیز در مورد ضدعفونی کننده هاپاک آزما
معایب کودهای زیستیپاک آزما
طریقه مصرف کود فسفرپاک آزما
ساخت شمع معطرپاک آزما
ساخت اسلایمپاک آزما
محیط کشتپاک آزما
آشنایی با انواع مواد شیمیاییپاک آزما
پاک آزما
خرید کربنات پتاسیمپاک آزما
پاک آزما
فروش سوربیتول پودریپاک آزما
خرید زانتان گام صنعتی
پاک آزما
خرید پودر آب پنیرپاک آزما
خرید پکتین خوراکیپاک آزما
خرید پتاسیم پرمنگنات صنعتیپاک آزما

تهران،بزرگراه نواب صفوی،

ساختمان سرو ۲ طبقه ۲ واحد ۱

۰۲۱-۵۵۴۳۶۰۸۵

۰۹۱۹-۱۲۰۵۳۳۶

۰۹۱۰-۷۶۳۲۰۶۰

09191205336