5/5 - (11 امتیاز)

خرید بوتیل گلیکول به چه منظور صورت می گیرد؟

بوتیل گلیکول و فرآیند خرید بوتیل گلیکول

خرید بوتیل گلیکول

خرید بوتیل گلایکول و سایر مواد شیمیایی و مواد اولیه کاربردی صنایع گوناگون، همراه با مشاوره کارشناسان پاک آزما.

۰۲۱-۵۵۴۳۶۰۸۵

۰۹۱۹-۱۲۰۵۳۳۶

۰۹۱۰-۷۶۳۲۰۶۰

برای این که فرآیند خرید بوتیل گلایکول را به خوبی انجام دهید، باید به خوبی این ماده را بشناسید تا کیفیت خوب آن را تشخیص دهید. در ادامه مطلب به جزئیات این ماده خواهیم پرداخت.

ویژگی های بوتیل گلیکول

بوتیل گلیکول یک نوع الکل آلی، با خاصیت روغنی این ماده شفاف است و بویی ملایم دارد. این ماده به راحتی با آب و حلال های آلی مخلوط می شود. بوتیل گلیکول خاصیت فرار دارد، نقطه ی جوش آن بالا است.

بوتیل گلیکول در حدود نیم قرن است که برای مصارف تجاری تولید و به بازار عرضه می شود. از این الکل آلی برای موارد مختلف استفاده می شود.

برای این که در زمینه های مختلف از آن استفاده شود، شکل های مختلف نیز آن تولید می شود.

فروش بوتیل گلیکول برای مصارف آرایشی به صورت مایع می باشد.  در مواد آرایشی زیاد از بوتیل گلیکول ایرانی استفاده می شود. در مباحث بعدی در مورد جایگزین بوتیل گلیکول در مواد آرایشی نیز صحبت خواهیم کرد.

این مواد آرایشی شامل موارد زیر می باشند. انواع پاک کننده ها، مرطوب کننده، انواع ماسک های صورت، و مواد آرایشی که برای مراقبت از مو مورد استفاده قرار می گیرند.

برای تولید انواع مواد آرایشی که برای مراقبت از مو و پوست مورد استفاده قرار می گیرند؛ فرمول های شیمیایی مختلف به کار می رود. بوتیل گلیکول ایرانی در ترکیب این فرمول های شیمیایی نقش های مختلف دارد.

پروپیلن گلیکول یکی دیگر از مواد آلی است که در گذشته در فرمول شیمیایی ساخت مواد آرایشی مورد استفاده قرار می گرفت. امروزه بهترین جایگزین بوتیل گلیکول ، پروپیلن گلیکول  می باشد.

تولید کننده های مواد شیمیایی زیادی هستند که در تولید این الکل نقش دارند. این تولید کننده ها بوتیل گلیکول را در کیفیت های مختلف تولید می کنند و بعد از بسته بندی های مناسب به بازار عرضه می کنند.

برای این که خرید بوتیل گلایکول با موفقیت و رضایت شما انجام شود، باید ویژگی های بوتیل گلیکول را بیش تر بشناسید.

خواص شیمیایی و خواص فیزیکی بوتیل گلیکول شامل چه مواردی هستند؟

بوتیل گلیکول ایرانی نوعی ترکیب شیمیایی می باشد، این ترکیب شیمیایی خواص فیزیکی و شیمیایی متفاوت دارد. بوتیل گلیکول در آب و در محلول آلی حل می شود.

شفافیت آن زیاد است، بوی آن مانند اتر می باشد، و با نام بوتیل گلیکول اتر بوتوکسی اتانول نیز به فروش می رسد و مورد استفاده قرار می گیرد.

نقطه ذوب بوتیل گلیکول هفتاد و هفت درجه سانتی گراد می باشد و همان طور که اشاره شد نقطه جوش این ماده نیز بالا است. بوتیل گلیکول در دمای صد و شصت و هشت، صد و هفتاد و دو به جوش می آید.

چگالی بوتیل گلیکول در حدود نه دهم گرم بر میلی لیتر می باشد. خرید بوتیل گلیکول با توجه به خاصیت های فیزیکی و شیمیایی آن انجام می شود .

فرآیند تولید بوتیل گلیکول

بوتیل گلیکول ایرانی با استفاده از روش های مختلف قابل تولید می باشد. برای این که بوتیل گلیکول تولید شود واکنش های شیمیایی مختلف انجام می شود، یکی از واکنش های شیمیایی که طی آن بوتیل گلیکول تولید می شود،ا توکسیلاسیون بوتانول و اتیلن اکسید می باشد.

این واکنش شیمیایی با به کارگیری کاتالیزور انجام می شود. برای درک بهتر این واکنش شیمیایی که برای تولید بوتیل گلیکول انجام می شود، فرمول شیمیایی زیر قرار داده شده است.

C4H4O + C4H9OH = C4H9OC2H4OH

واکنش شیمیایی دیگری که برای تولید بوتیل گلیکول مورد استفاده قرار می گیرد در ادامه معرفی می شود. واکنش شیمیایی اتریفیکاسیون، بوتانول و کلرواتان می باشد.

بوتیل گلیکول نوعی ترکیب شیمیایی می باشد، که در محیط های آزمایشگاهی با استفاده از باز شدن حلقه پروپیل و اکسان بورون با تری کلرید قابل تولید می باشد.

مزیت ها و کاربردهای بوتیل گلیکول

برای خرید بوتیل گلیکول باید با مزیت ها و کاربردهای این ماده بیش تر آشنا شویم. بوتیل گلیکول نوعی ترکیب شیمیایی از خانواده گلیکول ها به شمار می آید.

بوتیل گلیکول این قابلیت را دارد که مواد مختلف را در کنار هم نگهداری کند و هم چنین باعث حل شدن بسیاری از مواد شیمیایی شود.

فروش بوتیل گلیکول در صنایع مختلف به دلیل همین خاصیت می باشد. برای مثال در صنعت رنگ برای تولید انواع رنگ، در صنعت مواد آرایشی و مواد بهداشتی، در صنعت نفت و گاز و صنایع دیگر از بوتیل گلیکول استفاده می شود.

در ادامه به جزئیات موارد استفاده از بوتیل گلیکول اشاره می کنیم. با کسب این اطلاعات درمورد خواص بوتیل گلیکول، مزیت های آن و موارد مصرف آن بیش تر آشنا می شوید، در نتیجه خرید بوتیل گلیکول با آگاهی بیش تر انجام می شود.

کاربرد بوتیل گلایکول به عنوان حلال رنگ

بیش ترین دلیل خرید بوتیل گلایکول مربوط به صنعت رنگ می باشد. در صنعت رنگ از این ماده به عنوان یک ماده حلال در تینر استفاده می شود.

تولید کننده های بوتیل گلیکول، بیش ترین بخش از بوتیل گلایکول تولید شده را به کسانی ارائه می کنند که در صنعت رنگ مشغول هستند. در حدود هفتاد و پنج درصد از بوتیل گلیکول که تولید می شود، در صنعت رنگ مورد استفاده قرار می گیرد.

خرید بوتیل گلایکول در صنعت رنگ برای این است که، افزودن این ماده به رنگ باعث بهبود ویژگی ها و خواص رنگ می شود.

بوتیل گلایکول دارای خاصیت فراری می باشد، اما میزان فراریت این ماده کم است. به دلیل داشتن این ویژگی در صنعت رنگ از بوتیل گلیکول استفاده زیادی می شود.

رنگ با کیفیت دارای دو ویژگی مهم می باشد، یکی این که باید حرکت مایع رنگ روان باشد، دیگر این که پوشش هایی که برای رنگ آمیزی انتخاب می شوند در زمان کم خشک شوند.

کاربرد بوتیل گلایکول و استفاده از این ترکیب در صنعت رنگ برای بهبود این دو ویژگی مهم می باشد. رنگ هایی که با استفاده از قلم مو قابل اجرا هستند، وجود این دو ویژگی در آن ها اهمیت زیادی دارد.

برای تولید محصولات پاک کننده که روزانه در خانه ها مورد استفاده قرار می گیرند، از بوتیل گلایکول استفاده می شود. در تولید انواع شیشه پاک کن، صابون مایع، اسپری های پاک کننده از این ترکیب استفاده می شود.

افزودن بوتیل گلایکول ایرانی به فرمول شیمیایی این مواد شوینده، باعث می شود که این مواد گریس و روغن را در خود حل کنند و بهتر از بین ببرند.

کاربرد بوتیل گلایکول در تولید محصولات مراقبت شخصی

برای مراقبت های بهداشتی از پوست و مو، محصولات فراوانی تولید می شوند. انواع رنگ مو، مواد مراقبتی ناخن، مواد آرایشی و پاک کننده های پوستی از جمله محصولات مراقبت شخصی هستند.

استفاده از بوتیل گلیکول در ترکیب شیمیایی این محصولات باعث می شود، اجزای تشکیل دهنده این مواد از هم جدا نشوند.

در بخش های قبل نیز به این نکته اشاره کردیم که یکی از خاصیت های بوتیل گلیکول این است که نگهدارنده مواد در کنار هم است.

مراقبت از پوست

وجود بوتیل گلایکول در محصولات مراقبت پوست مزیت های زیاد دارد. این ترکیب با پوشاندن سطح سلول های پوست، باعث نرمی و ترمیم کردن بافت های پوست می شود.

بوتیل گلیکول باعث جذب آب اضافی ترکیب های شیمیایی می شود، در نتیجه از رشد باکتری ها جلوگیری می کند. این موضوع باعث می شود محصولات ماندگاری بیش تر داشته باشند. استفاده از بوتیل در محصولاتی که برای مراقبت های بهداشتی مو تولید می شوند، باعث می شود موها نرم شوند و شانه کردن آن ها آسان تر شود.

استفاده از این ترکیب در فرمول ساخت محصولات مختلف، باعث ماندگاری، حفظ شفافیت محصول، دوام محصول در دماهای بالا و دربرابر نور آفتاب می شود.

نکات ایمنی مصرف بوتیل گلیکول باید رعایت شوند شامل موارد زیر است:

بوتیل گلایکول به اشکال مختلف کف، بخار، گاز مورد استفاده قرار می گیرد، هنگام استفاده باید به این نکته توجه کنید که گاز، بخار و یا کف آن را تنفس نکنید.

پس از حمل کردن این ترکیب شیمیایی سریعا شستشو انجام شود، تا از آسیب های احتمالی جلوگیری شود و سلامت شما حفظ شود.

در محیط هایی که از این ماده استفاده می شود، در مکان هایی که بوتیل گلیکول تولید می شود،  از خوردن هر گونه ماده خوراکی، آشامیدن و کشیدن سیگار اکیدا خودداری کنید. با رعایت شرایط ایمن می توانید از مزیت های این ماده بدون آسیب به سلامت خود استفاده کنید.

محیط هایی که از این ترکیب استفاده می شود، و یا این که بوتیل گلیکول تولید می شود باید فضای باز باشد. هم چنین این مکان ها باید از تهویه مناسب برخوردار باشند.

برای حفظ سلامتی خود، رعایت دستورالعمل های ایمنی و پیش گیری از هرگونه آسیبی، تمامی شرایط استفاده از این ترکیب را مطالعه کنید.

هم چنین در هنگام کار از وسایل ایمنی چشم و صورت، دستکش استفاده کنید تا به سلامت شما آسیب وارد نشود.

شرایط خطرناکی که ممکن است بر اثر تولید و مصرف بوتیل گلیکول ایجاد شود:

کارگران تولید رنگ و کارگران ساخت ابریشم در معرض مسمومیت بوتیل گلایکول هستند. هم چنین کسانی که در کارگاه های ساخت مبلمان و سایر وسایل منزل مشغول می باشند، این امکان وجود دارد که با بوتیل گلیکول مسموم شوند. به همین دلیل فروش بوتیل گلیکول باید با احتیاط همراه باشد. حتی در مواردی می توان از جایگزین بوتیل گلیکول استفاده کرد.

افرادی که در کارهای نظافتی مشغول هستند و یا بنا به هر دلیلی با انواع مواد شوینده، ضد عفونی کننده و مواد پاک کننده زیادی سر و کار دارند، در معرض مسمومیت بوتیل گلیکول هستند.

کسانی که از مواد هیدرولیکی استفاده می کنند به خصوص مکانیک ها، این امکان نیز برای آن ها وجود دارد که بر اثر بوتیل گلیکول مسموم شوند.

فروش بوتیل گلیکول

مجموعه پاک آزما سال‌هاست به صورت عمده و جزئی به فروش بوتیل گلیکول می‌پردازد. شما میتوانید جهت خرید بوتیل گلایکول با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

قیمت بوتیل گلیکول

شما می توانید برای آگاهی از قیمت بوتیل گلیکول ایرانی با کارشناسان مجموعه پاک آزما تماس حاصل فرمایید.

سوالات متداول مربوط به خرید بوتیل گلیکول

۱) کاربرد بوتیل گلایکول چیست؟

بوتیل گلیکول بیشتر به عنوان یک حلال و عامل ادغام کننده در رنگ ها و پوشش ها و جوهر های مبتنی بر آب استفاده می‌شود، که جریان محصولات را بهبود می‌بخشد و همچنین زمان خشک شدن آنها را افزایش می دهد.

همچنین یک بهبود دهنده جریان کارآمد برای اجاق گازهای اوره، ملامین و فنولیک است. خرید بوتیل گلایکول به همین منظور  انجام می شود.

۲)بوتیل گلیکول چگونه تولید می شود؟

بوتیل گلیکول از واکنش اتیلن اکسید با الکلی مانند بوتانول معمولی در یک کاتالیزور تولید می شود. در این فرایند اگر نسبت اتیلن اکساید به مونو اترها بیشتر از یک باشد، تری اتیلن گلیکول تولید می‌شود.

۳)جایگزین بوتیل گلیکول چیست ؟

اگر بخواهید بدانید جایگزین بوتیل گلیکول چه ماده ای می باشد، باید بگویم که پروپیلن گلیکول یکی دیگر از مواد آلی است که در گذشته در فرمول شیمیایی ساخت مواد آرایشی مورد استفاده می گرفت. امروزه بهترین جایگزین بوتیل گلیکول ، پروپیلن گلیکول می باشد.

۴)آیا بوتیل گلیکول قابل اشتعال است؟

بوتیل گلیکول یک ماده قابل احتراق می باشد و در صورت بلعیدن مضر است و در تماس با پوست باعث تحریک آن می شود.

5/5 - (9 امتیاز)
فروش مواد شیمیایی تصفیه آبپاک آزما
حلال چیستپاک آزما
همه چیز در مورد ضدعفونی کننده هاپاک آزما
معایب کودهای زیستیپاک آزما
طریقه مصرف کود فسفرپاک آزما
ساخت شمع معطرپاک آزما
ساخت اسلایمپاک آزما
محیط کشتپاک آزما
آشنایی با انواع مواد شیمیاییپاک آزما
پاک آزما
خرید کربنات پتاسیمپاک آزما
پاک آزما
فروش سوربیتول پودریپاک آزما
خرید زانتان گام صنعتی
پاک آزما
خرید پودر آب پنیرپاک آزما
خرید پکتین خوراکیپاک آزما
خرید پتاسیم پرمنگنات صنعتیپاک آزما

تهران،بزرگراه نواب صفوی،

ساختمان سرو ۲ طبقه ۲ واحد ۱

۰۲۱-۵۵۴۳۶۰۸۵

۰۹۱۹-۱۲۰۵۳۳۶

۰۹۱۰-۷۶۳۲۰۶۰

09191205336