5/5 - (5 امتیاز)

خرید سدیم لوریل سولفات (sls)

بررسی عوامل موثر در خرید سدیم لوریل سولفات (sls)

خرید سدیم لوریل سولفات (sls) به منظور تولید مواد شوینده، پاک کننده و یا زیبایی مانند شامپو، خمیر دندان، صابون و… انجام می شود. کاربرد سدیم لوریل سولفات و در ادامه با جایگزین سدیم لوریل سولفات آشنا می شویم. خرید سدیم لوریل سولفات صنعتی ، قیمت فروش سدیم لوریل سولفات صنعتی و دیگر مواد اولیه کاربردی صنایع گوناگون همراه با مشاوره کارشناسان پاک آزما.

۰۲۱-۵۵۴۳۶۰۸۵

۰۹۱۹-۱۲۰۵۳۳۶

۰۹۱۰-۷۶۳۲۰۶۰

در خرید سدیم لوریل سولفات (sls) بایستی توجه داشت که این ماده به عنوان کف کننده، تسریع کننده انحلال و امولسیون کننده در صنایع مختلف به کار گرفته می شود، حتی در ساخت محلولهای خانگی نیز استفاده می شود.

استخراج از روغن های طبیعی

سدیم لوریل سولفات از موادی مانند روغن نخل، روغن نارگیل و نفت تولید می شود. نحوه تولید این ماده به این صورت است که از هسته میوه ها، اسید چرب ایجاد می شود.

این اسید چرب به لوریل الکل تبدیل می شود. حاصل واکنش میان لوریل الکل با سولفوریک اسید، هیدروژن لوریل سولفات است.

پس از خنثی شدن این ماده به وسیله سدیم کربنات، سدیم لوریل سولفات ساخته می شود.

سورفکتانت های آنیونی

این ماده یکی از پرکاربردترین سورفکتانت های آنیونی است و به دلیل داشتن خاصیت آمفیلیک، برای استفاده در شوینده ها، بسیار مناسب می باشد.

وجود خاصیت آمفیلیک در سدیم لوریل سولفات به این معنا است که دارای ترکیبی با یک طرف آبدوست (هیدروفیل) و یک طرف آب گریز (هیدروفوب) است.

خواص پاک کنندگی و کف کنندگی

در خرید سدیم لوریل سولفات (sls) بایستی به این نکته توجه کرد که ترکیبات موجود در این ماده دارای قابلیت پاک کنندگی و کف کنندگی بالایی بوده و همچنین خاصیت تحریک کنندگی بالایی نیز دارد. بنابراین بایستی هنگام استفاده از آن اصول و نکات مختلف را رعایت نمود.

عمل کرد مولکولها

عملکرد این ماده به این صورت است که مولکول های موجود در آن به سطح مایع می روند در سطح مایع مولکول های sls جمع می شوند و کشش سطحی مایع را کاهش می دهند. بنابراین مایع آسان تر پخش می شود و با جداسازی مولکول ها و کشش سطحی، میان ماده حاوی sls و سطح مورد نظر، اثر متقابل ایجاد می گردد.

فروش سدیم لوریل سولفات (sls) و کاربرد آن

در فروش سدیم لوریل سولفات (sls) بایستی به این نکته توجه نمود که این ماده کاربرد گسترده ای در صنایع آرایشی و بهداشتی، صنایع غذایی و پزشکی دارد.

در صنایع آرایشی و بهداشتی از این ماده در پاک کننده های آرایش و صورت، کرم های اصلاح، لایه بردارها، صابون، مایع دستشویی.

همینطور در ضدعفونی کننده های دست، شامپو سر، نرم کننده مو، رنگ مو، حالت دهنده های مو، شامپو بدن، روغن های بدن.

محصولات بهداشتی مثل خمیر دندان، دهانشویه، انواع ماسک ها، کرم های دست، کرم موبر، ضد آفتاب ها، کرم های ضد خارش و… استفاده می شود.

استفاده در صنایع غذایی

فروش سدیم لوریل سولفات (sls) به منظور استفاده در صنایع دیگری مانند صنایع غذایی نیز انجام می شود. در صنایع غذایی از این ماده در افزودنی های خوراکی و همچنین به صورت نوعی ضخیم کننده یا امولسیفایر در پودر تخم مرغ و یا پودرهای نسکافه و… استفاده می شود.

در صنعت پزشکی از این ماده به عنوان ملین استفاده می شود. همچنین به منظور افزایش انحلال پذیری در برخی داروها مانند آسپرین و به عنوان افزودنی در آنها به کار برده می شود.

از بین بردن لکه های روغن

این ماده قدرت بالایی در از بین بردن لکه های روغن و چربی دارد. به همین دلیل با غلظت بالا در تمیز کردن موتور و یا ماشین مورد استفاده قرار می گیرد.

همچنین این ماده به عنوان یک پراکنده ساز بوده و می توان از آن در ترکیبات آفت کش ها، قارچ کش ها و حشره کش ها استفاده نمود.

علاوه بر این برای ایجاد ماده به نام متان هیدراته و یا هیدراته کردن گاز، می توان از این ماده استفاده کرد که باعث می شود تا سرعت تشکیل آن ۷۰۰ برابر بیشتر شود.

در خرید سدیم لوریل سولفات (sls) بایستی توجه داشت که این ماده یک امولسیون کننده بوده و در تولید برخی داروها، رزین ها، لاستیک های مصنوعی و… مورد استفاده قرار می گیرد. قیمت سدیم لوریل سولفات صنعتی مقرون به صرفه نیز می باشد.

فواید استفاده و خرید سدیم لوریل سولفات (sls)

یکی از مهمترین مزایای استفاده و کاربرد سدیم لوریل سولفات در صنایع مختلف، وجود خاصیت ضد باکتری و ضد میکروبی در این ماده است.

استفاده از این ماده در محصولات بهداشتی و آرایشی باعث می شود تا پاتوژن های بیماری زا و مضر در این محصولات رشد نکند.

بنابراین این ماده به منظور از بین بردن میکروب هایی مانند ویروس ها، قارچ ها، باکتری ها و تک یاخته ها در مواد پاک کننده مانند صابون ها، خمیر دندان و… و با مقادیر مشخصی استفاده می شود.

سدیم لوریل سولفات در خمیر دندان ها

کاربرد سدیم لوریل سولفات در خمیر دندان ها به دلیل ایجاد کف مناسب و همچنین کمک به از بین بردن مواد غذایی موجود در دندان،  می باشد. علاوه بر این در انجمن دندانپزشکی در آمریکا، این ماده به عنوان کمک کننده به سلامت دهان و دندان شناخته می شود.

محصولات بهداشتی

در محصولات بهداشتی مانند شامپوی سر و بدن، وجود این ماده باعث ایجاد کف و حباب و تمیزی بیشتر می شود. در خرید سدیم لوریل سولفات (sls) بایستی دقت داشت که استفاده از این ماده به صورت نرمال در این محصولات ایمن است.

در واقع بسیاری از انجمن های بهداشتی و آرایشی در جهان استفاده از این ماده را در این محصولات ایمن می دانند. در مباحث بعدی در مورد جایگزین سدیم لوریل سولفات صحبت خواهیم کرد.

چطور  کف کنندگی بیشتر؟

استفاده از سدیم لوریل سولفات در شامپوهای سر می تواند باعث ایجاد کف بیشتر شود و تمیز نمودن موها را نیز آسان تر می نماید.

وجود این ماده در شامپو باعث می شود تا کثیفی های موها جدا شده و به میزان کمتری از شامپو نیز نیاز است. استفاده بیش از حد از شامپوهایی که در آنها سولفات وجود ندارد، باعث ریزش بیشتر مو می شود.

ایمنی جهانی

سازمان غذا و دارو در آمریکا، استفاده از سدیم لوریل سولفات را با غلظت مناسب و در مواد مختلف ایمن می داند. همچنین بر خلاف نظر بسیاری از افراد که این ماده را سرطان زا می دانند، این ماده این ویژگی را ندارد.

تجزیه در محیط زیست

در خرید سدیم لوریل سولفات (sls) بایستی به این نکته توجه داشت که این ماده در محیط زیست تجزیه می شود. این ماده تحت تاثیر عوامل مختلفی مانند نور خورشید، دما، هوادهی، pH و فعالیت های بیولوژیکی در محیط زیست قابل تجزیه می باشد.

همچنین این ماده از تجزیه بیولوژیکی سایر موادی که خاصیت زیست تخریب پذیر دارند نیز جلوگیری می کند. بنابراین از این ماده می توان به عنوان معیاری برای مقایسه تجزیه بیولوژیکی سایر سورفکتانت ها نیز استفاده کرد.

نکات قابل توجه در کاربرد سدیم لوریل سولفات (sls)

استفاده از محصولاتی که در آنها سدیم لوریل سولفات وجود دارد، ممکن است برای بعضی از افراد باعث ایجاد حساسیت و یا تحریک در پوست شود.

پوست این افراد دچار خشکی، خارش، زخم، پوسته پوسته و یا قرمزی می شود. بنابراین بهتر است از این محصولات با احتیاط بیشتری استفاده کنند.

مدت زمان استفاده از کرم ضد آفتاب

میزان حساسیت و تحریک پذیری در پوست به مقدار زیادی به مدت زمان ماندگاری این محصولات بر روی پوست بستگی دارد. بنابراین محصولاتی مانند کرم های ضد آفتاب و… نباید بیش از حدود ۰۵/۰ تا ۵/۲ درصد سدیم لوریل سولفات داشته باشند.

حساسیت های پوستی

افرادی که دارای بیماری های پوستی مانند پسوریازیس، درماتیت آتوپیک، روزاسه و… هستند، بایستی از مصرف محصولات حاوی sls خودداری کنند.

بنابراین هنگام خرید سدیم لوریل سولفات (sls) و محصولاتی که در ترکیب آنها از این ماده استفاده می شود، بایستی به میزان حساسیت پوست خود توجه داشت.

جایگزین سدیم لوریل سولفات

علاوه بر این در برخی از موارد وجود این محصول باعث می شود تا محافظ رطوبتی پوست شکسته شود و مسیر را برای نفوذ مواد شیمیایی دیگر به لایه زیرین پوست باز می کند. بنابراین پوست دچار خارش و یا خشکی می شود.

همچنین افرادی که دارای بیماری های مخاط دهان هستند، بهتر است از خمیر دندان های حاوی سدیم لوریل سولفات استفاده نکنند. پس افراد حساس به این ماده مجبورند از جایگزین سدیم لوریل سولفات استفاده کنند.

جایگزین سدیم لوریل سولفات می تواند سدیم لوریل سولفو استات و یا سدیم کوکوئیل گلیسانات باشد.

عوامل موثر در قیمت و خرید سدیم لوریل سولفات (sls)  

در خرید سدیم لوریل سولفات (sls) بایستی توجه داشت که این محصول نوعی ترکیب عالی مصنوعی می باشد و از ویژگی های آن می توان به بدون بو، جامد، رنگ سفید و یا کرمی و… اشاره کرد.

این ماده در بسیار از محصولات بهداشتی، پاک کننده و تمیز کننده یافت می شود و از آن می توان به عنوان میکروب کش موضعی، رشد هیدرات گاز در آب شیرین کن ها و… استفاده کرد.

برند های ایرانی یا خارجی

یکی از عواملی که در قیمت سدیم لوریل سولفات تاثیر بالایی دارد، برند تولید کننده این محصول است. برندهای داخلی و خارجی بسیاری تولید کننده این محصول هستند.

قیمت خرید سدیم لوریل سولفات (sls) از برندهای خارجی تحت تاثیر عواملی مانند میزان عرضه و تقاضا، نوسانات موجود در بازارهای جهانی و داخلی، نوع خرید بی واسطه یا با واسطه، حجم خرید و… قرار دارد.

میزان کیفیت و سطح کیفی این ماده نیز یکی از عوامل موثر در قیمت سدیم لوریل سولفات است. گرید این ماده به صورت آزمایشگاهی و صنعتی تعیین می شود و هنگام خرید آن بایستی به سطح کیفی و نوع کاربری این ماده توجه نمود.

بازار های جهانی

در بازارهای داخلی و در صنایع گوناگون خرید سدیم لوریل سولفات (sls) در بسته بندی های ۲۵ کیلوگرمی انجام می شود. علاوه بر این، این ماده به دو صورت پودری و رشته ای تولید و در بازار عرضه می گردد.

sls دارای بوی ملایمی بوده و در غلظت های ۳۰ و ۷۰ درصد در بازار عرضه می شود و در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

عوامل موثر در قیمت و خرید سدیم لوریل سولفات (sls)  

در خرید سدیم لوریل سولفات (sls) بایستی توجه داشت که این محصول نوعی ترکیب عالی مصنوعی می باشد و از ویژگی های آن می توان به بدون بو، جامد، رنگ سفید و یا کرمی و… اشاره کرد.

این ماده در بسیار از محصولات بهداشتی، پاک کننده و تمیز کننده یافت می شود و از آن می توان به عنوان میکروب کش موضعی، رشد هیدرات گاز در آب شیرین کن ها و… استفاده کرد.

یکی از عواملی که در قیمت سدیم لوریل سولفات صنعتی تاثیر بالایی دارد، برند تولید کننده این محصول است.

عرضه و تقاضا

برندهای داخلی و خارجی بسیاری تولید کننده این محصول هستند. قیمت سدیم لوریل سولفات صنعتی (sls) از برندهای خارجی تحت تاثیر عواملی مانند میزان عرضه و تقاضا، نوسانات موجود در بازارهای جهانی و داخلی، نوع خرید بی واسطه یا با واسطه، حجم خرید و… قرار دارد.

میزان کیفیت و سطح کیفی این ماده نیز یکی از عوامل موثر در قیمت سدیم لوریل سولفات است. گرید این ماده به صورت آزمایشگاهی و صنعتی تعیین می شود و هنگام خرید آن بایستی به سطح کیفی و نوع کاربری این ماده توجه نمود.

در بازارهای داخلی و در صنایع گوناگون خرید سدیم لوریل سولفات (sls) در بسته بندی های ۲۵ کیلوگرمی انجام می شود.

علاوه بر این، این ماده به دو صورت پودری و رشته ای تولید و در بازار عرضه می گردد. sls دارای بوی ملایمی بوده و در غلظت های ۳۰ و ۷۰ درصد در بازار عرضه می شود و در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

فروش سدیم لوریل سولفات

پاک آزما سال‌هاست که به صورت عمده و جزئی به خرید و فروش سدیم لوریل سولفات می‌پردازد. شما می‌توانید جهت خرید سدیم لوریل سولفات با ما تماس بگیرید.

قیمت سدیم لوریل سولفات صنعتی

شما می‌توانید برای آگاهی از قیمت سدیم لوریل سولفات صنعتی با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

سوالات متداول سدیم لوریل سولفات

۱)کاربرد سدیم لوریل سولفات چیست؟

اگر بخواهید بدانید کاربرد سدیم لوریل سولفات چیست باید بگوییم این ماده یک سورفکتانت، مرطوب کننده، امولسیون کننده یا حل کننده روغن در محصولات تمیزکننده می باشد.

۲)جایگزین سدیم لوریل سولفات چه ماده ای می تواند باشد؟

جایگزین های سولفاته عبارتند از: سدیم لوریل سولفو استات، سدیم کوکوئیل گلیسانات، سدیم کوکو سولفات و جایگزین های غیر سولفاته عبارتند از: سدیم لوریل سارکوسینات، سدیم کوکوئیل گلوتامات، سدیم لوریل متیل ایزتیونات

۳)مضرات سدیم لوریل سولفات چیست؟

سدیم لوریل سولفات باعث تحریک چشم، پوست، دهان و ریه ها می شود.

۴)تفاوت سدیم لوریل سولفات با سدیم لوریل اتر سولفات چیست؟

تفاوت این دو ماده بیشتر در فرآیند تولید آنها می باشد. سدیم لوریل سولفات به صورت پودری و جامد است در حالی که تگزاپون یا سدیم لوریل اتر سولفات به صورت مایع می باشد.

5/5 - (9 امتیاز)
فروش مواد شیمیایی تصفیه آبپاک آزما
حلال چیستپاک آزما
همه چیز در مورد ضدعفونی کننده هاپاک آزما
معایب کودهای زیستیپاک آزما
طریقه مصرف کود فسفرپاک آزما
ساخت شمع معطرپاک آزما
ساخت اسلایمپاک آزما
محیط کشتپاک آزما
آشنایی با انواع مواد شیمیاییپاک آزما
پاک آزما
خرید کربنات پتاسیمپاک آزما
پاک آزما
فروش سوربیتول پودریپاک آزما
خرید زانتان گام صنعتی
پاک آزما
خرید پودر آب پنیرپاک آزما
خرید پکتین خوراکیپاک آزما
خرید پتاسیم پرمنگنات صنعتیپاک آزما

تهران،بزرگراه نواب صفوی،

ساختمان سرو ۲ طبقه ۲ واحد ۱

۰۲۱-۵۵۴۳۶۰۸۵

۰۹۱۹-۱۲۰۵۳۳۶

۰۹۱۰-۷۶۳۲۰۶۰

09191205336