خرید پارافین

خرید پارافین جهت استفاده در صنایع گوناگون

خرید پارافین

خرید پارافین و سایر مواد شیمیایی و مواد اولیه کاربردی صنایع مختلف همراه با مشاوره کارشناسان پاک آزما

ترکیبات پارافین

یک مرطوب کننده پوست ،پارافین ترکیبی از هیدروکربن های حاصل از نفت و زغال سنگ است. پارافین مایع بی بو و بدون مزه می باشد و پارافین جامد توده شفاف و سفید با دمای ذوب ۵۰ تا ۶۰ درجه سانتیگراد است و نقطه اشتعال  آن ۲۳۰ درجه سانتیگراد می باشد.

همه پارافین ها ضدآب، بی اثر و نسبتاً مقاوم در برابر اسید سولفوریک غلیظ، برم و اسید نیتریک سرد هستند. آنها در بنزین، دی اتیل اتر و کلروفرم حل می‌شوند. پارافین را با کبریت نمی توان آتش زد، فقط در دمای بالا با کمک یک فتیله قابل اشتعال است و برخلاف چربی‌ها و روغن‌ها سست نمی‌شود.

پارافین مخلوطی از هیدروکربن های زنجیره بلند آلیفاتیک و اشباع است. در یک فرآیند مهم در فرآوری نفت، ترک خوردگی کاتالیزوری، آلکان ها با زنجیره بلند به یک نوع زنجیره کوتاه تقسیم می شوند. زنجیره های طولانی کربن در دمای بالا و فشار زیاد شروع به حرکت می‌کند، به طوری که از هم می‌پاشد. به این ترتیب می‌توان از پارافین ها، آلکان های زنجیره کوتاه و بنزین به دست آورد.

تاریخچه موم پارافین

در سال ۱۸۰۷ اولین شخصی که نفت را برای تهیه پارافین تقطیر کرد، ابراهیم کنسز یک زمین شناس بود، اانجام داد. موم پارافینی را که امروزه می شناسیم در سال ۱۸۵۰ کشف شد و از آن زمان با سوختن تمیز تر و قابل اطمینان تر محبوبیت زیادی پیدا کرد. ساخت موم پارافین از سوخت های دیگرشمع ارزان تر بود.  نقطه ضعف آن نقطه ذوب پایین موم در آن زمان بود. با این حال این مشکل بعداً با افزودن مواد افزودنی مانند اسید استئاریک و پیشرفت‌های فنی در صنعت نفت کاهش یافت.

موم پارافین دارای چندین نشانه می باشد که به شرح زیر است:

  • روغن های طبیعی
  • وکس مواد معدنی
  • وکس مصنوعی
  • وکس نفت

موم پارافین استخراج شده از نفت را می توان با درجه تصفیه آنها نیز تشخیص داد:

موم پارافین با حداکثر نیم درصد محتوای روغن از طریق بوی بد زدایی و یا فرایند هیدروژناسیون به دست می آید را موم پارافین کاملاً تسویه شده می نامند.

موم پارافین با محتوای دو تا سه درصد روغن وکس نیمه تسویه شده و موم پارافین ۳ تا ۵ درصد روغن به نام موم پارافین مقیاس می‌نامند.

 ساخت و تولید پارافین

استخراج پارافین از بقایای تقطیر نفت انجام می‌شود. همچنین روغن پارافین را می‌توان از تخت سنگ ،ذغال سنگ و از محصولات آسیاب لیگنیت به دست آورد. این فرآیند با تقطیر در دمای بالا شروع می شود تا روغن های سنگین به دست آید که با خنک شدن تا ۰ درجه سانتیگراد، پارافین متبلور شود که با فیلتراسیون یا سانتریفیوژ جدا میگردد.

این محصول با تبلور مجدد، شست‌وشوی قلیایی و رنگ زدایی خالص می شود.

همچنین با ترک خوردگی حرارتی روغن جایی که زنجیره های کربن شکسته شده ۴۰۰تا ۶۵۰ درجه سانتیگراد گرما اضافه می شود، می‌توان آن را بدست آورد.

کاربردهای پارافین

واکس

ساخت انواع شمع

شمع سازی

صنعت شمع سازی یکی از مهمترین بخش‌های مصرف کننده موم تصویب شده در جهان است. خرید پارافین در ساخت شمع از یهترین گزینه ها است. علاوه بر این با وجود تنوع تدریجی برنامه های کاربردی موم، تولید شمع همچنان به عنوان مقصد بیشتر پارافین تولید شده در جهان ادامه دارد.

این یک محصول طبیعی و ایمن است و درجه تصفیه آن در مورد پارافین های هیدروتراپی به حدی است که با استانداردهای fda برای استفاده در مواد غذایی مطابقت دارد.

تقریباً هر نوع شمعی را می‌توان با وکس پارافین درست کرد. نقطه ذوب موم تعیین کننده اصلی نوع شمعی است که می‌توان با آن درست کنیم.

با خرید پارافین با نقطه ذوب پایین (کمتر از ۱۳۰ درجه فارنهایت) برای شمع‌های ظرفی در شیشه‌ها، فنجان ها یا لیوان ها استفاده میشود.

با خرید پارافین با نقطه ذوب متوسط (۱۳۰ تا ۱۵۰ درجه فارنهایت) برای شمع هایی که ماندگاری زیادی دارند، مانند شمع های نذری و دیگر شمع های قالب زده و با خرید پارافین با نقطه ذوب بالا (بیش از ۳۵۰ درجه فارنهایت) برای کاربردهای تخصصی تر بهره می برند.

ماسک

ماسک پوست

پارافین در صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی

در صنایع آرایشی و بهداشتی به طور گسترده‌ای از فروش پارافین برای استفاده در لوازم آرایش به عنوان مرطوب کننده دست و پا یا به عنوان ماده فعال در کرم ها استفاده می کنند.

مرطوب کننده

با ارزش ترین خاصیت موجود در پارافین قدرت مرطوب کنندگی آن است. با استفاده از آن رطوبت از پوست تبخیر نمی‌شود، بلکه در لایه های داخلی آن باقی می‌ماند و به آبرسانی، تغذیه و در نتیجه جوانسازی آن کمک می‌کند. به همین دلیل این ماده برای پوستهایی با مشکلات کم آبی، خشک و عدم خاصیت ارتجاعی، ترک خوردگی یا لایه برداری پوست بسیار مناسب است.

هنگام استفاده از پارافین بر روی پوست، یک لایه تشکیل می شود که با از دست دادن هیدراتاسیون، درجه حرارت پوست را حفظ می‌کند. این به عنوان یک عایق حرارتی رفتار می کند که باعث از بین رفتن مایعات و دفع سموم می‌شود.

استفاده از پارافین در مراکز زیبایی بسیار گسترش یافته زیرا پوست به ویژه ظاهر دست و پا را بهبود می بخشد، زیرا پارافین یک مرطوب کننده قوی به ویژه برای پوست آسیب دیده می باشد.

ماسک

فروش پارافین و استفاده از آن برای اپیدرم پوست ترک خورده، مشکلات کم آبی، خشکی یا عدم خاصیت ارتجاعی می باشد. می توان از آن روی دست ها، مچ ها، آرنجها، شانه ها، پاها مچ پا، زانو ها، یا ران‌ها و حتی به عنوان ماسک صورت نیز استفاده کرد. اگرچه مهم است که درمان با پارافین فقط توسط پزشک صورت گیرد.

پارافین و فیزیوتراپی

فروش پارافین به عنوان یک وسیله درمانی برای بهبود اندام مختلف انجام می‌شود. درمان درد هایی نظیر درد عضلانی، التهاب، انقباض، رگ به رگ شدن. به همین دلیل از وان پارافین به عنوان عوامل درمانی و تسکین دهنده درد به طور گسترده در فیزیوتراپی و توانبخشی استفاده می شود. زیرا خاصیت آرام بخشی دارد و باعث بهبودی همه این درد می شود.

گردش خون

بنابراین اگر از آرتروز رنج می برید ایده‌آل این است که برای درمان آرتروز حمام پارافین بگیرید، زیرا یک درمان عالی برای درد دستان می‌باشد. پارافین یک محرک عالی برای گردش خون است و به لطف گرمای ناشی از حالت مایع آن یک عامل گشادکننده عروق است که جریان خون در رگ ها را افزایش می‌دهد.

قبل از استفاده از پارافین محل مورد درمان باید بسیار تمیز و ضدعفونی شود و پارافین از قبل به دمای بین ۴۵ تا ۵۵ درصد درجه رسیده باشد.

چگونه از پارافین برای درمان استفاده کنیم؟

دو گزینه وجود دارد: ابتدا اندام آسیب دیده را مانند پا یا دست در ظرفی که پارافین گرم در آن قرار دارد بگذارید. انگشتان را به خوبی از یکدیگر جدا کنید تا پارافین کاملاً سطح را بپوشاند. بعد از آن دست یا پای آغشته به پارافین را از ظرف خارج کنید و منتظر بمانید تا پارافین جامد شود. بعد از این کار دست را با کاغذ یا پلاستیک بپوشانید و دور یک حوله، خوب بپیچید. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گرم نگه دارید و بعد از آن موم را از روی اندام آسیب دیده خارج کنید.

روش دیگر استفاده از پارافین گرم، برس زدن پارافین روی ناحیه مورد درمان تا رسیدن به لایه با ضخامت مناسب است. پس از اتمام مراحل روش قبل را انجام دهید. فقط دقت داشته باشید اندامی که با پارافین پوشیده شده اند را تکان ندهید تا پارافین جامد شکسته نشود.

استفاده‌های دیگر پارافین

در صنعت کود از فروش پارافین ها و مخلوط های ویژه به عنوان انواع افزودنی استفاده می شود. فروش پارافین در انواع مختلف بسته بندی غذا استفاده می‌شود. به عنوان مثال در پوشش برخی پنیرها برای محافظت از سطح آنها، یا برای تولید آدامس از مواد اولیه به شمار می رود. همچنین در مرکبات و سایر میوه‌ها برای بهبود و حفظ رطوبت، طولانی شدن عمر و طراوت آنها و همچنین درخشش میوه از پارافین استفاده می شود.

تولید لاستیک

از مواد کاربردی دیگر پارافین استفاده از آن در تولید لاستیک است که از ایجاد ترک بر روی لاستیک جلوگیری می کند. مقدار پارافینی که سطح کبریت با آن آغشته می شود اگرچه بسیار کم است، اما به تنظیم احتراق کبریت کمک می کند. از موارد مصرف خرید پارافین می‌توان به روان کنندگی آن اشاره کرد.

همچنین می تواند محافظ سطوح نیز باشد. پارافین ها به عنوان مواد افزودنی در تولید جوهر چاپ و لاک الکل به کار می رود تا مقاومت محصولات را در برابر اصطکاک و خراشیده شدن بهبود ببخشد و به عنوان سدی در برابر آب عمل می کند.

کاربرد های دیگر

همچنین از موم به عنوان مواد اتصال دهنده و محافظ در برابر خوردگی استفاده می‌شود. با استفاده از پارافین می‌توان به تولید مواد منفجره، وازلین، درپوش های پنبه ای و غیره استفاده کرد.

خرید پارافین مایع در بسیاری از زمینه‌های دیگر هم استفاده می شود و بسیار پرفایده است. به عنوان مثال این یک ماده در بسیاری از حشره کش‌های کشاورزی است. از پارافین مایع در طیف سنجی مادون قرمز استفاده می شود.

می‌توان آن را در قالب های پخت هم استفاده کرد تا غذا ها راحت تر از قالب جدا شوند. همچنین برای براق به نظر رسیدن بسیاری از مواد غذایی مانند سیب میتوان از پارافین مایع استفاده کرد.

اثرات پارافین

علی رغم نگرانی ها در مورد پارافین مایع، مهم است بدانید این ماده به هر اندازه که مورد استفاده قرار بگیرد ایمن است. در لوازم آرایشی باید به این نکته دقت کرد که در ساخت آن از پارافین مایع استفاده میشود یا پارافین خشک.

دبورا گارسیا بلو شیمیدان معروف توضیح می دهد که از نظر شیمیایی مهم نیست که منشاء این ماده چیست. این مورد باعث بهتر یا بدتر شدن آن می‌شود. پارافین یکی از ارزان‌ترین نرم کننده های موجود در لوازم آرایشی است. این ماده حاوی چربی، سطحی ترین لایه پوست را نرم و لطیف و بازیابی می کند.

به گفته گارسیا بلو این امکان تولید محصولات خوب با قیمت های بسیار مقرون به صرفه را فراهم می‌کند و بیش از ۱۰۰ سال است که هیچ مشکلی ایجاد نکرده اند.

خرید پارافین آرایشی

قیمت پارافین آرایشی ارزان است. پارافین بهداشتی مورد استفاده در لوازم آرایشی عمدتاً به عنوان یک لایه شفاف روی پوست استفاده می شود که تبخیر آب از روی پوست را مسدود می‌کند. این عملکرده اصلی مرطوب کننده هاست. آنها آب را تامین نمی‌کنند، در واقع مانع از بین رفتن آن می شوند. چیزی که اغلب برعکس آن تصور می شود.

این ماده بی اثر است. یعنی حتی به لایه اول پوست هم نفوذ نمی کند. به همین سبب هیچ دلیلی وجود ندارد که توانایی ایجاد آلرژی یا تحریک و مشکلات دیگر مانند سردرد، سرفه، سرگیجه، لکه های تیره یا از دست دادن تمرکز را داشته باشد.

ایمنی

داشتن برچسب ایمنی بر روی لوازم آرایشی به این معنی نیست که ترکیبات آن در بازار کارایی بیشتری دارند. در آزمایشاتی که بر روی لوازم آرایشی انجام می‌شود، باید تایید شود که از مواد مجاز در ترکیبات استفاده شده و غیر از این به هیچ عنوان اجازه ورود به بازار داده نمی شود. پارافین از جمله مواد آرایشی مجاز می باشد.

اگرچه پارافین خوراکی است و برای سلامتی مضر نیست. اما توسط بدن جذب نمی شود و حذف نمی گردد. پارافین خالص و تصفیه شده به سختی خاصیت نامطلوب دارد و برای سلامتی بی خطر طبقه‌بندی می‌شود. اما قبل از مصرف آن باید توجه داشته باشید این ماده افزودنی همه‌کاره ماده زائدی است که از صنعت نفت به دست می آید.

موارد منع مصرف پارافین

در مباحث گذشته اشاره شد که از پارافین در صنایع غذایی و برخی محصولات نیز استفاده می‌شود. اما در اینجا به موارد منع مصرف پارافین می‌پردازیم:

این موارد منع مصرف شامل افرادی می شود که حساسیت بیش از حد دارند، دچار بیماری‌های حاد شکمی هستند، مشکلات روده ای دارند و از آپاندیسیت رنج می‌برند. به دلیل خطر ذات الریه لیپیدی، از پارافین ها نباید در روغن‌های بینی استفاده شود. پارافین های خورده شده می توانند از جذب مواد فعال چربی دوست (ویتامین های محلول در چربی) و مواد غذایی محلول در چربی جلوگیری کنند.

عوارض جانبی پارافین

به دلیل خاصیت روان کنندگی پارافین در ساخت بعضی ملین ها استفاده می شود. کمبود ویتامین (ویتامین های محلول در چربی) از دست دادن مایعات و نمک، درمان طولانی مدت با دوز بالا، ترشح مقعدی، خارش مقعدی، واکنش‌های جسم خارجی در روده، غده لنفاوی، کبد و طحال از عوارض جانبی پارافین می باشد.

خطرات پارافین

پارافین ها لزوماً برای سلامتی مفید نیستند. به خصوص هنگام سوختن، زیرا گازهای سمی تولید می‌کنند که حتی می‌تواند باعث سرطان شود (پارافین به تنهایی باعث سرطان نمیشود) هنگام سوزاندن پارافین، مواد خطرناک زیادی از جمله آلکان ها، کتون ها، تولوئن و بنزین آزاد می‌شود. اینها توسط شمع‌های پارافین در هوای اتاق آزاد می شوند و می توانند منجر به مشکلات تنفسی و واکنش‌های آلرژیک شوند و باعث تشدید سرطان ریه شوند.

البته اگر چه گاهی شمع روشن شود و زمان روشن ماندن آن طولانی نشود، مشکلی به وجود نمی آورد. علاوه بر این شمع های حاوی موم پارافین نباید در فضاهای کوچک و تهویه نشده مانند حمام بسوزند. هنگام خاموش کردن شمع توصیه می‌شود آن را فوت نکنید. فیتیله را خم کرده در موم داغ فرو ببرید. پس از خاموش کردن هم هوا باید کاملاً تهویه شود.

فروش پارافین

مجموعه پاک آزما سال‌هاست که به صورت عمده و جزئی به خرید پارافین و همچنین فروش پارافین می‌پردازد. شما میتوانید جهت خرید پارافین با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید .

قیمت پارافین

شما میتوانید برای آگاهی از قیمت پارافین با کارشناسان مجموعه پاک آزما تماس حاصل فرمایید.

شماره های تماس:

۰۹۳۵۷۴۵۷۷۴۲

۰۹۱۰۷۶۳۲۰۶۰

آدرس:

تهران،بزرگراه نواب صفوی،ساختمان کاج ۱ طبقه هشتم،پلاک ۲
تماس با ما
Open chat