5/5 - (1 امتیاز)

خرید پلی سوربات

خرید پلی سوربات

خرید پلی سوربات ۸۰ (توئین ۸۰) ، قیمت پلی سوربات ، فروش پلی سوربات (توئین ۲۰ ) و سایر مواد شیمیایی و مواد اولیه کاربردی صنایع گوناگون همراه با مشاوره کارشناسان پاک آزما.

۰۲۱-۵۵۴۳۶۰۸۵

۰۹۱۹-۱۲۰۵۳۳۶

۰۹۱۰-۷۶۳۲۰۶۰

خواص پلی سوربات

پلی سوربات  با فرمول مولکولی C64H124O26 شناخته می‌شود. دمای جوش آن کمتر  از ۱۰۰ درجه سانتیگراد است و چگالی g/ml oily liquid 1/09-1.06 دارد.

پلی سوربات چیست؟

پلی سوربات (توئین ۸۰) به عنوان یک امولسیون کننده است که روغن را در آب حل می کند. . پلی سوربات  مایع روغنی و نسبتاً چسبناکی است که زرد رنگ می باشد و بویی خاص و ضعیفی دارد.

پلی سوربات ها سورفکتانت های غیریونی هستند. ترکیباتی که بدون یونیزه شدن در آب حل می‌شوند، کف را به خوبی تثبیت می‌کنند و اثر نرم کنندگی مفیدی روی پوست دارند.

محلول مناسب

پلی سوربات ها به میزان زیادی در آب و الکل اتیل حل میشوند اما به طور معمول مواد آرایشی حاوی الکل به کار نمی روند.

در روغن‌های گیاهی تصفیه شده و همچنین تصفیه نشده به خوبی محلول هستند. پلی سوربات ها در محصولات تقطیر روغن (روغن معدنی و پارافین مایع) حل نمی‌شوند.

مرطوب کننده چربی

پلی سوربات (توئین ۲۰ ) به دلیل خاصیت امولسیون کنندگی کشش سطحی را ضعیف می‌کند. به همین دلیل می توانند چربی ها را مرطوب و حل کنند. خرید پلی سوربات ۸۰ برای تولید لوازم آرایشی، بهداشتی، صنعتی و خانگی، برای حل کردن روغنهای اساسی، همچنین عطرها و محصولاتی که حجم عمده آن آب است، استفاده می شود.

انواع پلی سوربات

چند نوع پلی سوربات وجود دارد: مونولورات ۲۰ (توئین ۲۰) مونوپالیت۴۰( توئین۴۰)  مونوسترات ۶۰ (توئین۶۰)  مونولئات۸۰(توئین ۸۰)

پلی سوربات منشاء طبیعی دارند، زیرا بر پایه سوربیتول بدست می‌آیند. سوربیتول ماده‌ای است که طعم شیرین دارد و اغلب به عنوان جایگزین قند در محصولات غذایی استفاده می شود و از دانه های میوه به دست می آید.

اسید های چرب

اسیدهای چرب از روغن های پایه مانند نارگیل توئین ۲۰، نخل توئین ۴۰ و توئین ۶۰، زیتون توئین ۸۰ هستند. هر چه عدد پلی سوربات بیشتر باشد مقدار آب دوستی آن کاهش می‌یابد (یعنی توانایی امولسیون کنندگی آن کاهش می یابد) پلی سوربات ۲۰ معمولا برای امولسیون سازی عطرها یا روغن های اساسی مقرون به صرفه است. اغلب به منظور دستیابی به امولسیون پایدارتر و تغییر بهتر محصول و سر خوردن راحت تر از ترکیبات پلی سوربات‌های مختلف همزمان با الکل های جامد مانند سیتاریل یا مومهای گیاهی استفاده می‌شود.

کاربردهای توئین ۸۰

در حال حاضر استفاده از پلی سوربات (توئین ۸۰) به طور فعال در زمینه های مختلف صورت می‌گیرد. به عنوان افزودنی برای محصولات آرایشی، خانگی و غذایی استفاده می شود. پلی سوربات یک امولسیون کننده و سورفکتانت مشتق شده از اسید اولئیک، پلی اتوکسیله و سوربیتول شناخته می‌شود.

می توانید با خرید پلی سوربات ۸۰ (توئین ۲۰ ) و استفاده از آن در خانه روغن های ماساژ قبل از حمام تهیه کنید، زیرا براحتی با آب شسته میشود. قبل از استفاده از این ترکیب باید آنرا تکان دهید، زیرا پلی سوربات قابلیت ته نشینی دارد.

تهیه شیر پاک کن

با استفاده از این امولسیون کننده با حل کردن مقداری باز در روغنهای اساسی، می‌توانید شیرپاک‌کن تهیه نمایید. با خرید پلی سوربات ۸۰ (توئین ۸۰ ) می توانید اسکراب های مختلف از جمله اسکراب های پایه قند یا نمک تهیه نمایید. پلی سوربات ۸۰ به طور گسترده در لوسیون های مختلف بدن به عنوان یک امولسیون کننده مستقل یا در مخلوط امولسیون کننده چند جزئی استفاده می‌شود.

پایداری امولوسیون

به عنوان مثال در ترکیب با یک امولسیون کننده که HLB کم حداقل (دیستئارات گلیکول دارد، می‌تواند باعث پایداری امولسیون ‌شود. برای ساخت شامپو های موثر می توانید ۲ قاشق چای خوری پلی سورباات ۸۰ را به دو فنجان شامپو مخلوط کنید تا باعث بهبود و طولانی شدن صدای جیر جیر محصول ‌شود . برای حل روغن‌های اساسی و معطر توصیه می‌شود(روغن ها و مواد معطر را نسبت ۵/۰ به ۱ مصرف کنید) هنگامی که ۱% پلی سوربات به محصول اضافه شود، باعث ضخیم شدن آن می گردد. اگر ماده ای میخواهید که خاصیت آن مغایر با قوانین فیزیک و شیمی باشد، می توانید با خرید پلی سوربات آن را به دست آورید.

محلول در آب

پلی سوربات (توئین ۸۰) چسبناک است و به طور کامل در آب حل می‌شود. همچنین باعث می‌شود روغن های چرب دیگر به جز روغن های معدنی در آب محلول باشند . اگر این ماده را در دست خود بمالید یک کرم چرب و مغذی را روی دست خود احساس می کنید. پوست مقدار نیازش را جذب می کند و شما می توانید کرم باقی مانده را با آب بشویید .

حل کننده چربی ها

بدون شک با خرید پلی سوربات ۸۰ می توانید بدون افزودن صابون، چربی ها را حل کنید. پلی سوربات ۸۰ (توئین ۸۰) به تنهایی هیچ فایده و یا حتی ضرر برای پوست ندارد .این ماده در ترکیب با یک محصول آرایشی، اجزای چربی را حل کرده و از طریق لایه اپیدرمی پوست انتقال آنها را تضمین می کند.

محصولات آرایشی بهداشتی حاوی پلی سوربات

پلی سوربات ۶۰ برای تهیه شامپو: سموم را حل می‌کند و کمک می‌کند تا با آب به راحتی شسته شود و همچنین باعث ایجاد کف می شود.

کرم:

انتقال مواد مغذی را تضمین می‌کند، عطرها را نیز متصل می‌کند.

اسکراب:

هنگامی که در معرض ذرات جامد قرار می‌گیرید آنها را نرم میکند.

ماسک صورت یا مو:

باعث افزایش انتقال مواد مغذی می شود، مو مرطوب و رشد آن را افزایش می‌دهد.

رژلب:

رنگ را در لب حل و پوست را نرم میکند.

پاک کننده:

باعث لغزش مواد روی پوست می شود، آلودگی را حل می‌کند و به آب متصل می‌شوند و پوست را مرطوب می کند.

خرید پلی سوربات توسط تولیدکنندگان صابون‌های آبدوست و همچنین تولید کنندگان لوازم آرایشی طبیعی بسیار امری ضروری است، زیرا روغن‌های حاصل مواد آرایشی ضد آب را شسته و پوست را تمیز میکند.

افزودنی غذایی

خرید پلی سوربات (توئین ۸۰) به دلیل خاصیت حل کنندگی در تولید بستنی، ماست و آدامس بسیار پرطرفدار است. این ماده یک افزودنی غذایی است که باعث حل شدن طعم دهنده ها در چربی می شود و قوام محصول را تضمین می‌کند.

پلی سوربات (توئین ۲۰ ) در پزشکی برای تهیه دارو ها همچنین برای تهیه چسب انجام می‌پذیرد.

کاربردهای امولسیون کنندگی پلی سوربات

فروش پلی سوربات در محصولات زیر به دلیل خاصیت امولسیون کنندگی آن صورت می‌پذیرد: آدامس، کره، بستنی، میوه، محصولات قنادی مانند مارمالاد، کارامل، گل ختمی، جایگزین‌های شیر با استفاده از چربی های گیاهی، کرم خشک، مخلوط های شیرینی خشک، سوپ های فوری.

کاربرد پلی سوربات در محصولات زیبایی

روغن ماساژ:پلی سوربات برای تهیه روغن ماساژ مناسب است. میزان جذب را بهبود می‌بخشد و شستشویی بدون چربی به ارمغان می آورد. اسکراب های حاوی شکر یا نمک به صورت روان کننده استفاده می شود که لغزش را تسهیل می‌کند و پوست را چرب نگه می‌دارد و از آسیب ها محافظت می کند.

ساختار مو را بهبود می‌بخشد و دارای خواص نرم کنندگی است.

خرید پلی سوربات (توئین ۲۰ ) برای تهیه ماسک های مو: ماسک هایی که بر پایه روغن اساسی هستند، به مخلوط کردن امولسیون و جلوگیری از تشکیل لایه چرب کمک می‌کنند. می‌توان محصول حاوی پلی سوربات را از مو بدون باقی ماندن چربی پاک کرد.

محصولاتی با پایه آب، دئودورانت های بدون الکل، اسپری های بدن و سایر فراورده هایی که در آنها روغن ها باید در آب حل شوند

خواص و مزایای پلی سوربات تویین ۸۰

بسیاری از مطالعات آزمایشگاهی ثابت کرده که خرید پلی سوربات (توئین ۸۰ ) که یک امولسیون کننده ایمن است و استفاده از آن در زمینه های مختلف صنایع غذایی، آرایشی، مواد شیمیایی و خانگی امکان پذیر میباشد. پلی سوربات به خوبی در آب وروغن های گیاهی حل می شود، اما در الکل و سایر مواد تا حدودی حل نمی شود. سورفاکتانت ها را نمی توان در روغن های نفتی را حل کرد. از امولسیون کننده ها در صنایع غذایی استفاده می شود، زیرا یکی از خواص آن افزایش دوره نگهداری است.

اتصال دهنده

فروش پلی سوربات ۶۰ و استفاده از آن، قوام محصول و گرانروی آن را حفظ کرده و از افت و تغییر شاخص ها جلوگیری می‌کند. پلی سوربات توانایی مخلوط کردن امولسیونهای روغن در آب را دارد. بنابراین اغلب در لوازم آرایشی، مراقبت از مو و بدن یافت می شود. به عنوان یک اتصال دهنده خوب و امولسیون کننده در بسیاری از انواع داروها استفاده می شود.

تثبیت کننده روغنهای اساسی

پلی سوربات  یک سورفکتانت/امولسیفایر غیر یونی است که برای امولسیون های روغن در آب، روان کننده و تثبیت کننده روغنهای اساسی، اصلاح کننده ویسکوزیته، عامل پراکنده، عامل مرطوب کننده، اثر آرام بخش بر روی پوست، روان کننده عالی، عامل بهبود رشد مو، می تواند در ترکیب با امولسیفایر های مختلف آب گزیر کم HLB برای ایجاد طیف گسترده‌ای از سیستم‌های امولسیون پایدار روغن در آب و آب در روغن استفاده شود. به خصوص در ترکیب با الکل های چرب مانند الکل سیترال به خوبی استفاده می شود.

سوالات متداول

۱)آیا پلی سوربات سرطان‌زا است؟

مطالعاتی که بر روی پلی سوربات انجام شده نشان می‌دهد هیچ ضرری ندارد و باعث سرطان نمی شود. فقط با کمی از آن فرد دچار اسهال می گردد.

۲)آیا پلی سوربات بی خطر است؟

پلی سوربات ۸۰ ماده‌ای برای مراقبت از پوست است که در محصولات آرایشی و بهداشتی شخصی برای بهبود یافت می‌شود. پلی سوربات ۸۰ یک سورفکتانت/امولسیون کننده و ماده روان کننده است و به تولید محصولات مراقبت از پوست نرم صاف و برای مراقبت از بدن کمک می کند.

۳)چه غذاهایی حاوی پلی سوربات هستند ؟

پلی سوربات ۸۰ معمولاً در بسیاری از غذاها مانند بستنی، شربت، مواد روکشدار و سایر دسر های منجمد استفاده می‌شود. اما باید توجه کرد که مقدار مصرف آن بیشتر از یک درصد نباشد.

۴)آیا می توان پلی سوربات ۸۰ را گرم کرد؟

پلی سوربات ۸۰ یک روان کننده با سطح بالاست و برای محصولاتی مناسب است که احتیاج به گرما ندارند.

فروش پلی سوربات

مجموعه پاک آزما سال‌هاست به صورت عمده و جزئی به خرید پلی سوربات و همچنین فروش پلی سوربات می‌پردازد. شما میتوانید جهت خرید پلی سوربات پودری با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

قیمت

شما می توانید برای آگاهی از قیمت عمده پلی سوربات با کارشناسان مجموعه پاک آزما تماس حاصل فرمایید.

5/5 - (2 امتیاز)
حلال چیستپاک آزما
همه چیز در مورد ضدعفونی کننده هاپاک آزما
معایب کودهای زیستیپاک آزما
طریقه مصرف کود فسفرپاک آزما
ساخت شمع معطرپاک آزما
ساخت اسلایمپاک آزما
محیط کشتپاک آزما
آشنایی با انواع مواد شیمیاییپاک آزما
پاک آزما
خرید کربنات پتاسیمپاک آزما
پاک آزما
فروش سوربیتول پودریپاک آزما
خرید زانتان گام صنعتی
پاک آزما
خرید پودر آب پنیرپاک آزما
خرید پکتین خوراکیپاک آزما
خرید پتاسیم پرمنگنات صنعتیپاک آزما

تهران،بزرگراه نواب صفوی،

ساختمان سرو ۲ طبقه ۲ واحد ۱

۰۲۱-۵۵۴۳۶۰۸۵

۰۹۱۹-۱۲۰۵۳۳۶

۰۹۱۰-۷۶۳۲۰۶۰

09191205336