خرید گلیسیرین

خرید گلیسیرین از گروه صنایع شیمیایی پاک آزما

شوینده

ویژگی‌های گلیسیرین

چگالی آن g/cm3 1.261 است . دمای ذوب و جوش آن به ترتیب ۲۹۱٫۵ درجه سانتیگراد و ۲۹۰ درجه سانتیگراد می باشد . هنگامی که گلیسیرین در مجاورت گرما قرار می گیرد آب آن از بین می‌رود و تبدیل به آلدئید با بوی تند آزاردهنده می شود .

فرمول شیمیایی گلیسیرین C3H8O3 است و جرم مولی آن gmol-1 92/09 می باشد . ظاهری شفاف و بدون رنگ دارد و بی بو چسبناک است.

در هنگام خرید گلیسیرین دقت کنید که آن یک الکل سه عاملی است که دارای پیوند هیدروژنی می باشد . به همین دلیل با هر نسبتی در آب و اتانول حل می‌شود.

این ماده شیرین کننده خنثی است که از نقطه جوش بالایی برخوردارند ، هنگامی که یخ زده می‌شود یک خمیر غلیظ و چسبناک تشکیل می‌دهد.

گلیسیرین همراه با اسیدهای چرب مانند اولئیک و استئاریک در انواع روغن ها و همچنین چربی های حیوانی و گیاهی یافت می شود ، گلیسیرین با منشاُ گیاهی هنگامی که با اسیدها همراه شود ارزش بیشتر و کیفیت بهتری پیدا می کند که برای تولید محصولات بهداشتی و آرایشی و تولید صابون ها مناسب تر است .

این ماده شیمیایی را می‌توان گلیسرول نامید و فقط یکبار تقطیر می‌شود .

گلیسیرین دارای خواص زیر می باشد:

مرطوب کننده:

گلیسیرین رطوبت را جذب کرده یعنی به حفظ مایعات در محصول کمک می کند. به همین دلیل است که به هیدراتاسیون پوست کمک می‌کند.

محلول در آب:

این محصول بدون از بین بردن خلوص آب می تواند در آن حل شود. همین خاصیت موجب می‌شود تا آب به صورت بخار جذب شود این عمل اثرات خوبی روی مو می گذارد.

بدون مزه:

این محصول هیچ مزه ای ندارد. یکی از مهمترین دلایلی است که در مواد غذایی استفاده می شود.

نرم‌کننده:

استفاده از آن برای نرم کردن و محافظت از پوست بسیار رایج است.

گلیسرول به راحتی می‌تواند به متانول، اتانول و پروپانول تبدیل شود. با استفاده از واکنش های هیدروژنولیز، ماده اولیه خوبی برای تهیه حلال هاست.

موارد مصرف و کاربرد های گلیسیرین

خرید گلیسیرین در صنایع غذایی

تولید کنندگان مواد غذایی از خرید گلیسرول در جهت مقاصد مختلف استفاده می کنند. این ماده باعث سنتز تری گلیسیریدها و فلز فسفولیپیدها در بافت کبد و چربی می شود. هنگامی که بدن از انرژی چربی ذخیره شده استفاده می‌کند، گلیسرول و اسیدهای چرب وارد جریان خون می‌شوند.

علاوه بر این گلیسرول را می‌توان به گلوکز موجود در کبد تبدیل کرد. از این محصول به عنوان شیرین کننده و نگهدارنده در محصولات گوشتی، آدامس یا کاکائو بهره می‌برند. حتی هنگام تولید مواد غذایی ارگانیک نیز استفاده می شود.

خرید گلیسیرین در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی

تولیدکنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی از گلیسیرین استفاده های فراوانی می برند. خرید گلیسیرین در تولید صابون، کرم های مرطوب کننده و ماسک مو صورت می‌گیرد.

صابون گلیسیرین روی پوست بسیار ملایم است و حتی می‌تواند به کاهش علائم برخی از اختلالات پوستی مانند پسوریازیس، اگزما یا درماتیت آتوپیک کمک کند. حتی برای درمان آفتاب سوختگی نیز موثر میباشد

صابون گلیسیرین برای افرادی که پوست خشک یا حساس دارند بهترین گزینه است.  ph پایین این صابون ها به پوست کمک می کند رطوبت طبیعی خود را حفظ کند. موهای خشک و شکننده نیز می‌توانند از مزایای گلیسیرین استفاده کنند، ریشه ها را تقویت و موجب رشد مو میشود و از شوره سر جلوگیری می کند.

خرید گلیسیرین در پزشکی

از گلیسیرین در ترکیب داروها به عنوان شربت، شیاف و کرم استفاده می‌شود. در محیط های بالینی کاربردهای بسیاری دارد. محافظت از زخم های سطحی ناشی از عوامل خارجی تا بهبود علائم اگزما.

گلیسیرین یک عامل خوب برای درمان یبوست است. زیرا به عنوان یک ملین عمل می‌کند. گلیسیرین باعث جذب آب از دستگاه گوارش برای تحریک روده می شود.

رنگ

خرید گلیسیرین در صنعت پتروشیمی

خرید گلیسیرین به منظور استفاده در بسیاری از محصولات مانند لاک و رنگ استفاده می باشد. در سطح صنعتی از خرید گلیسرول به عنوان روان کننده و ضد یخ ماشین آلات استفاده می‌شود. همچنین در ساخت رزین به عنوان عایق مورد استفاده قرار می گیرد.

کاربرد های دیگر

در صنعت نساجی خاصیت ارتجاعی و نرمی پارچه ها را فراهم می کند. در تولید محصولات مختلف به ویژه چای و قهوه و سایر عصاره های گیاهی، همچنین تولید نوشیدنی های طبیعی برای افزایش کیفیت محصول استفاده می‌شود.

عوارض جانبی و ناسازگاری گلیسیرین

گلیسیرین با مواد اکسید کننده قوی مانند تری اکسید کروم، کلرات و پرمنگنات پتاسیم و همچنین با اسید نیتریک ناسازگار است. لازم به یادآوری است که گلیسیرین خوراکی می‌تواند باعث سردرد، حالت تهوع، استفراغ و همچنین اسهال شود. گاهی نیز باعث سرگیجه و تپش قلب می گردد.

از آنجایی که گلیسیرین نوعی الکل قند است، که بدن شما قادر به جذب کامل آن نیست، به تنهایی و چه از طریق مواد غذایی می‌تواند باعث گاز و اسهال شود.

اگر می خواهید از گلیسیرین استفاده کنید، ابتدا از مقدار کم شروع کنید تا ببینید روی بدن شما چگونه واکنش نشان می دهد. همچنین بیش از ۷ روز پشت سر هم استفاده نشود. در صورت مدفوع خونی، سوزش، درد یا عدم بهبود باید درمان قطع شود. بیماران قلبی و عروقی حتما تحت نظر پزشک از گلیسیرین استفاده کنند.

گلیسرول به علت اینکه یک ملین است، باعث خارش و سوزش در ناحیه مقعد می‌شود.

نکات ایمنی استفاده از گلیسیرین

هنگام خرید گلیسیرین به عنوان دارو یا محصولات حاوی گلیسیرین، باید دقت داشته باشید که محلول در آب استفاده شود. زیرا هنگامی که به صورت غلیظ باشد باعث تحریک پوست می گردد.

هنگام مصرف خوراکی گلیسیرین باید با احتیاط همراه باشد. زیرا برای بیماران قلبی یا کبدی و کسانی که نارسایی کبدی و دیابت دارند، مناسب نیست. مصرف خوراکی می‌تواند در دوزهای زیاد مضر باشد و باعث سردرد و ناراحتی معده و اسهال شود.

داخل وریدی باعث همولیز ، هموگلوبینوری و نارسایی حاد کلیوی می‌شود و از راه موضعی یا رکتال می‌تواند خارش و سوزش ایجاد کند .

اگر از گلیسیرین روی پوست استفاده می کنید ، اولاً که قبل از مصرف باید با آب رقیق شود ، ثانیاً گلیسیرین چسبناک است و همین خاصیت باعث می شود گرد و غبار هوا را جذب کند . بنابراین قبل از ترک خانه گلیسیرین را از روی پوست بشویید .

این محصول نباید زیاد بر روی پوست بماند . زیرا گلیسیرین خاصیت جذب آب دارد و آن ناحیه ای که از گلیسیرین پوشیده شده باشد ، اگر دچار کمبود آب باشد ایجاد تاول می کند . پس بهتر است هنگام مصرف آن با آب یا گلاب رقیق شود .

روش تولید گلیسیرین

بیودیزل یک نوع سوخت غیرسمی ایمن ، تجدید پذیر و تجزیه پذیر است که از منابع طبیعی نظیر روغن های گیاهی ، روغن پسماند غذایی ، چربی حیوانات و جلبک به دست می‌آید.

کاتالیزور مورد استفاده ، روغن را به گلیسیرین و بیودیزل تقسیم میکند . گلیسیرین تولید شده در این مرحله گلیسیرین خام و ۸۰ درصد خالص است . اما هنوز هم حاوی آلاینده هایی مانند صابون، متانول و آب است . تبدیل گلیسیرین خام به محصول درجه فنی یا داروی گلیسیرین باید تحت فرایند تصفیه و پالایش قرار گیرد .

فرایند پالایش گیلیسیرین

گلیسیرین درجه فنی و دارویی:

گلیسیرین خام در یک واحد تقطیر ، فرآوری می‌شود تا گلیسیرین تصفیه شود. در طی فرایند پالایش گلیسیرین ، مواد آلی باقیمانده ، نمک‌ها ، متانول و بوی بد حذف می‌شود .

تقطیر گلیسیرین گیاهی را به طور معمول به سه بخش اصلی تقسیم می کنند:

  • تخلیه تقطیر

  • سفید کننده

  • حلقه تخلیهپالایشگاهی

تخلیه تقطیر: شامل یک پمپ چرخشی و مبدل حرارتی است . این پمپ گلیسیرین خام را درون ستون تقطیر وارد می‌کند . بخش تقطیر از چندین سیستم تشکیل شده است: سیستم تبخیر ، سیستم سلب ، سیستم اصلاح ، سیستم چرخشی و سیستم شستشو .

بخش سفید کننده: از کربن فعال برای حذف رنگ و بو در مرحله نهایی تصفیه استفاده می‌کنند . گلیسیرین مقطر به دمای مطلوب سفید کننده مکی رسد و خنک می‌شود و از طریق تخت های سفید کننده پمپ می شود . گلیسیرین سفید شده فیلتر شده و سپس تا دمای ذخیره‌سازی سرد می‌شود . در فرآیند تصفیه نهایی یک گلیسیرین بسیار خالص و کاملاً بی بو تخلیه می شود و در نهایت آماده استفاده در کاربردهای فنی و دارویی است .

گلیسیرین درجه فنی

یک محصول تصفیه شده با خلوص بالا است که اکثر آلاینده‌های آن کاملا از بین رفته است . گلیسیرین فنی حاوی متانول ، صابون ، نمک یا سایر مواد خارجی نیست .

گلیسیرین درجه دارویی

خرید گلیسیرین مناسب برای محصولات غذایی مراقبت شخصی، آرایشی، دارویی و یا سایر محصولات خاص است.

فروش گلیسیرین

پاک آزما سال‌هاست که به صورت عمده و جزئی به خرید و فروش گلیسیرین می‌پردازد. شما میتوانید جهت خرید گلیسیرین با ما تماس بگیرید.

قیمت گلیسیرین

می‌توانید برای آگاهی از قیمت گلیسیرین با کارشناسان مجموعه ما تماس حاصل فرمایید.

شماره های تماس:

۰۹۳۵۷۴۵۷۷۴۲

۰۹۱۰۷۶۳۲۰۶۰

آدرس:

تهران،بزرگراه نواب صفوی،ساختمان کاج ۱ طبقه هشتم،پلاک ۲
تماس با ما
Open chat