5/5 - (11 امتیاز)

فروش ایزوتیازولین

فروش ایزوتیازولین ، قیمت خرید ایزوتیازولین ۱۴درصد و ۱٫۵درصد ، کاربرد ترکیبات و فرمول ایزوتیازولین در صنایع گوناگون .

کاربرد ایزوتیازولین و ویژگی های مهم آن

یکی از مواد بسیار کاربردی در زمینه ی گندزدایی و از بین بردن عوامل باکتریایی و قارچی، ایزوتیازولین نام دارد. اهمیت ایزوتیازولین و هسته های حاوی آن در چند سال اخیر به شدت افزایش یافته است.

موادی که در ترکیب خود دارای ایزوتیازولین هستند در مصارف صنعتی و شغلی زیادی مورد استفاده قرار داده می شوند. این مواد به علت داشتن خاصیت باکتریواستاتیک و قارچی در صنایع آرایشی بهداشتی و افزودنی های شیمیایی مورد استفاده قرار داده می شوند. در اینجا با خواص ترکیبات کاربردها و مشخصات کامل ایزوتیازولین آشنا خواهیم شد.

مزیت ها و معایب

علی رغم تمام مزیت های بیان شده برای این ماده، برخی ویژگی های منفی نیز برای ایزوتیازولین بیان شده است؛ از جمله شایع ترین آنها می توان به بروز آلرژی های پوستی در افرادی که با این مواد در تماس مستقیم هستند اشاره کرد. در این مقاله در صدد هستیم تا با معرفی ویژگی های ساختاری این بیوسید شیمیایی و کاربردهای مختلف آن، اطلاعات لازم را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. جهت آگاهی از قیمت ایزوتیازولین با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

ایزوتیازولین و ویژگی های ساختاری آن

به طور کلی ترکیباتی همچون ایزوتیازولین که در ساختار خود دارای حلقه هتروسیکلیک پنج عضوی هستند، در زمینه های صنعتی بسیاری مورد استفاده قرار داده می شوند. در این بین یکی از مهمترین این ترکیبات ایزوتیازولین و مشقات گسترده ی آن است.

این ماده دارای ویژگی های کاربردی بسیار زیادی می باشد. از جمله مهمترین ویژگی های ایزوتیازولین می توان به: خاصیت ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضد التهابی، ضد سرطانی و ضد ویروسی اشاره کرد.

کاربرد ایزوتیازولین و استفاده از آن در ترکیب داروهای ضد افسردگی و ضد اضطراب است. این ماده قادر است به عنوان مهارکننده  الدوز ردوکتاز وارد عمل شود. نتیجه ی این واکنش این است که با عملکرد آنتاگونیستی گیرنده ی ۵ هیدروکسی تریپتامین در درمان اختلالات ذکر شده نقش مهمی را ایفا می کند.

خواص ایزوتیازولین

ایزوتیازولین در واقع مشتقی از تیوفن است و اتم کربن در موقعیت دوم آن با یک اتم هیدروژن اشغال شده است. این ماده را تحت عنوان عضوی از خانواده ی هتروآروماتیک های ۵ عضوی نیز می شناسند. در حال حاضر از بیوسند هایی همچون ایزوتیازول به میزان نسبتا زیادی در صنایع مختلف استفاده می شود.

بنابراین عوارض و نکات اساسی در رابطه با استفاده از آن باید در اختیار مصرف کننده ها قرار داده شود. یکی از اهداف نگارش این مقاله بیان روش های ایمن جهت استفاده، خرید ایزوتیازولین ۱۴درصد و ۱٫۵درصد و فروش آن است.

کاربردهای اختصاصی بیوسیانید های مشتق شده از تیوفن

از جمله کاربردهای اختصاصی ایزوتیازولین می توان به استفاده از آن در صنایع بهداشتی و آرایشی اشاره کرد. اثرات بیولوژیکی بسیار جالبی در رابطه با ترکیبات ایزوتیازول کشف شده است. این مهم باعث شده تا درخواست های ثبت اختراع و معرفی آزمایشات موفقیت آمیز مرتبط با این ماده به صورت تصاعدی افزایش پیدا کند.

بیشترین درخواست

در این زمینه بیشترین درخواست ها مرتبط با حیطه های تولید دارو( فارماکولوژی)، مواد شیمیایی برای کشاورزی، استفاده در ترکیبات ضد قارچ و گندزدا، صنایع تصفیه ی آب، مهار رشد عوامل میکروبی در تولیدات صنعتی می باشد. در ادامه به بیان توضیحات مختصر در رابطه با هریک از کاربردهای یاد شده می پردازیم. قیمت ایزوتیازولین مقرون به صرفه می باشد.

تولید محصولات آرایشی و بهداشتی

۱٫کاربرد ایزوتیازولین در زمینه ی تصفیه ی آب:اضافه کردن این ماده می تواند باعث مهار رشد عوامل میکروبی شود. همچنین رسوب زیستی در آب توسط این ماده قابل کنترل است.

از آنجایی که خاصیت باکتریواستاتیک و ضد قارچی و گندزدایی این ماده نسبتا زیاد است به راحتی برای کنترل آلودگی های آب مورد استفاده قرار داده می شود. ترکیب مورد استفاده در این زمینه متیل ایزوتیازولینون نام دارد. این ماده را در ترکیب با کلرو ایزوتیازولینون مورد استفاده قرار می دهند.

۲٫مهار رشد انواع میکروب و قارچ در چسب، لاک های چوبی، رنگ های امولسیونی، چرم های مصنوعی و طبیعی دیگر کاربرد ایزوتیازولین می باشد. ترکیب بنزین تیازولینون و اکتیو ایزوتیازولینون برای کنترل رشد عوامل میکروبی در ترکیبات یاد شده مورد استفاده قرار داده می شود.

۳٫حلقه های ایزوتیازولین در ساختار داروهای antidepressant و ضد اضطراب مورد استفاده قرار داده می شود. این ماده دارای خاصیت مهارکننده ی پروتئاز می باشد و قادر است عملکرد رسپتور ۵ هیدروکسی تریپتامین را آنتاگونیزه نماید.

معایب ایزوتیازولین

ایزوتیازولین علی رغم ویژگی های یاد شده دارای معایبی نیز می باشد. مهم ترین مسئله ی مورد توجه در زمینه ی خرید ایزوتیازولین و استفاده از آن، بروز حساسیت می باشد. امکان بروز انواع واکنش های حساسیتی در پوست افرادی که با این ماده سروکار دارند، وجود دارد. این مهم باعث می شود تا لزوم رعایت نکات ایمنی در خرید و فروش و استفاده از آن، در اولویت قرار داشته باشد.

خرید ایزوتیازولین ۱۴درصد و ۱٫۵درصد

در ابتدا باید خاطر نشان کرد که برای خرید ایزوتیازولین ۱۴درصد و ۱٫۵درصد باید به مراکز معتبر و دارای پروانه ی استاندارد مراجعه نمایید. برخی از شرکت های ارائه کننده ی این محصول از آپشن هایی همچون “خرید نمونه” برخوردار هستند. در این صورت شما می توانید ابتدا یک نمونه از محصول مورد نظر را تهیه نمایید و در صورت تایید کیفیت مورد انتظار، جهت خرید عمده اقدام نمایید. در بازار خرید ایزوتیازولین ۱۴درصد و ۱٫۵درصد انجام می گیرد.

تولید کنندگان ایزوتیازولین

کشور ایران نیز یکی از تولیدکننده های ایزوتیازولین در جهان به شمار می رود. نکته ی جالب در رابطه با خرید ایزوتیازولین ۱۴درصد و ۱٫۵درصد این است که در برخی مراکز فروش این محصول، برگه ای تحت عنوان برگه آنالیز محصول قرار داده شده است.

این برگه به صورت خلاصه و کاملا مفید، تمام اطلاعات مربوط به محصول را در اختیار مشتریان قرار می دهد. اطلاعاتی همچون: رنگ محصول، ماده ی فعال و موثر آن، gardner، میزان مواد بکار برده شده با درصد هر یک، PH محصول، غلظت و تاییده ی نهایی آن، در این برگه قرار داده شده است.

قیمت ایزوتیازولین در بازارهای کشور

قیمت ایزوتیازولین در بازاری های داخلی به ازای هر لیتر، متغیر است. البته در برخی موارد تخفیف های بخصوصی برای فروش بیشتر محصول از طرف برخی فروشنده ها در نظر گرفته می شود.

کاربرد ایزوتیازولین در صنایع نفتی

ایزوتیازولین به عنوان یکی از مواد بسیار کاربردی در صنایع آرایشی و بهداشتی و ضدعفونی کننده، دارای باراز خرید و فروش نسبتا گسترده ای می باشد. کیفیت محصول مورد نظر و خلوص آن، در قیمت نهایی مشخص شده برای فروش ایزوتیازولین موثر است. شرکت های تولید کننده ی این محصول همواره به دنبال تولید محصولات با کیفیت تر هستند تا بتوانند در عرصه ی رقابت با سایر شرکت ها به فروش بیشتری دست پیدا کنند.

اهمیت بالا بودن کیفیت

علت بالا بودن خرید ایزوتیازولین ۱۴درصد و ۱٫۵درصد در جامعه ی امروزی می تواند به نقش پر رنگ آن در حفظ کیفیت محصولات آرایشی و بهداشتی مرتبط باشد. این محصول به عنوان نگهدارنده در مواد آرایشی، شوینده ها( شامپو و لوسیون ها) و محصولات بهداشتی همچون ژل های تهیه شده بر پایه ی آب، مورد استفاده قرار داده می شود.

باکتری های اصلی شامل” نوکاردیا و استافیلوکوکوس” که در محیط های گرم و مرمطوب به سرعت رشد می کنند، توسط این ماده مهار شده و قابلیت عفونت زایی خود را کاملا از دست می دهند. در نتیجه تولیدکنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله بیشترین خریداران این محصول به شمار می روند.

کاربرد در تصفیه آب

از طرفی در میادین نفتی و حوضچه های تصفیه ی آب نیز از ایزوتیازولین استفاده می شود. در اینجا نیز هدف اصلی استفاده از آن، مهار رشد جلبک و عوامل باکتریایی در مخزن مورد نظر می باشد. بنابراین این مراکز یکی دیگر از بازارهای اصلی خرید و فروش ایزوتیازولین به شمار می روند. البته بر اساس مکان مورد نظر، غلظت ماده ی بکار برده شده نیز متفاوت است.

تولید انواع شوینده

ترکیبات و فرمول اصلی محصول

فرمول اصلی بکار برده شده در ساختار ایزوتیازولین شامل: C3H3NOS می باشد. رنگ این مایع شفاف و بی رنگ یا کمی متمایل به زرد روشن است. این ترکیب قابلیت حل شدن در آب را دارد و به راحتی در محصولات ساخته شده بر پایه ی آب قابل استفاده می باشد. وزن مولکولی این ماده ۱۰۱٫۱۲۷ گرم بر مول می باشد.

طبق مطالعات و تحقیقات انجام شده این ماده قادر است ساختار خود را در محدوده ی دمایی و PH گسترده ای حفظ نماید. اما در صورتی که تغییرات بسیار شدید افزایش دما یا افزایش شدید PH رخ داده باشد، پایداری آن به شدت کاهش می یابد.

یک ترکیب خاص

یک ترکیب بخصوص از ایزوتیازولین تحت عنوان “کیتون” شناخته می شود. کیتون حاصل ترکیب با نسبت ۱ به ۳  متیل ایزوتیازولین و کلرو متیل ایزوتیازولین است. این ترکیب شایع ترین محصول مورد استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی می باشد. در رابطه با مصرف این ماده در محصولات آرایشی و بهداشتی نگرانی وجود ندارد و هیچگونه عارضه ی جانبی از این محصول دیده نشده است.

البته در مورد افرادی که به صورت مستقیم در تولید ایزوتیازولین شرکت دارند، رعایت نکات ایمنی ضروری است. تماس با این ماده می تواند باعث بروز واکنش های افزایش حساسیت در پوست شود. در نتیجه استفاده از ماسک و لباس مخصوص در شرکت های تولید کننده ی آن ضروری می باشد.

خلاصه

ایزوتیازولین یکی از مواد بسیار کاربردی در حیطه ی صنایع آرایشی و بهداشتی می باشد. در موارد دیگری همچون تولید چرم، میادین نفتی و تصفیه ی آب نیز از این ماده استفاده می شود. علت کاربردهای متنوع این محصول، داشتن خاصیت گندزدایی و ضدعفونی کنندگی می باشد. تولید، خرید و فروش این ماده در کشور توسط شرکت های متعددی انجام می گیرد.

فروش ایزوتیازولین

بازرگانی پاک آزما سال‌هاست که به صورت عمده و جزئی به خرید و فروش ایزوتیازولین می‌پردازد شما می‌توانید جهت خرید ایزوتیازولین با ما تماس بگیرید.

قیمت ایزوتیازولین

شما می‌توانید برای آگاهی از قیمت ایزوتیازولین با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

سوالات متداول در مورد خواص، ترکیبات و خرید و فروش ایزوتیازولین

۱) کاربرد ایزوتیازولین چیست؟

ایزوتیازولینون ها به دلیل فعالیت باکتریواستاتیک و قارچی در صنایع آرایشی و بهداشتی و به عنوان افزودنی های شیمیایی برای مصارف شغلی و صنعتی استفاده می شوند. ایزوتیازولینون ها علیرغم اثربخشی آنها به عنوان بیوسیدها، حساس کننده های قوی هستند و تحریکات و آلرژی های پوستی ایجاد می کنند و ممکن است خطرات اکوتوکسیکولوژیکی ایجاد کنند.

۲)آیا متیل ایزوتیازولینون برای انسان مضر است؟

متیل ایزوتیازولینون در مطالعات سمیت حاد دهان، پوست، تحریک چشم، تحریک پوستی و استنشاقی سمی متوسط ​​تا بسیار حاد است

۳)ایزوتیازولینون چگونه کار می کند؟

ایزوتیازولون ها از یک مکانیسم دو مرحله ای استفاده می کنند که شامل مهار سریع (دقیقه) رشد و متابولیسم و ​​به دنبال آن آسیب غیرقابل برگشت سلولی است که منجر به از دست دادن زنده ماندن (ساعت) می شود. سلول ها با اختلال در مسیرهای متابولیک مربوط به آنزیم های دهیدروژناز مهار می شوند.

۴)چرا ایزوتیازولینون در لوازم آرایشی استفاده می شود؟

ایزوتیازولینون یا IT یک ماده نگهدارنده است که در بسیاری از کالاهای مصرفی از جمله محصولات آرایشی و بهداشتی برای حفظ کیفیت محصول و تضمین ایمنی مصرف کننده با جلوگیری از رشد میکروب ها استفاده می شود.

4.9/5 - (52 امتیاز)
Call Now Button