5/5 - (4 امتیاز)

فروش لانولین

فروش لانولین اصل بدون بو با کیفیت جهت مصارف آرایشی بهداشتی حضوری و قیمت خرید اینترنتی از مرکز خرید لانولین در تهران.

بررسی ویژگی ها و کاربرد لانولین بدون بو

لانولین چربی زرد رنگ است که از پشم گوسفند به دست می آید. این ماده به عنوان یک نرم کننده، کمک کننده آرایشی و دارویی استفاده می شود. لانولین بدون بو عمدتاً از استرهای مومی با زنجیره بلند یا استرهای استرول تشکیل شده است که فاقد گلیسرید هستند.

به همین دلیل به آن موم پشم یا گریس پشم نیز می گویند. عمده کاربرد لانولین در ساخت محصولات محافظت، درمان و زیبایی پوست است. برای آشنایی با مشخصات، تاریخچه و کاربردهای لانولین منابع معتبری در دسترس شما قرار گرفته است.

خواص آبگریزی

خواص آبگریزی آن می تواند به محافظت از پوست در برابر عفونت ها یا تحریکات پوستی کمک کند؛ زیرا رطوبت موجود در پوست را مسدود می کند. قیمت لانولین به عنوان یک ماده فعال در محصولات موضعی بدون نسخه مانند پمادها، روان کننده ها، لوسیون ها و لوازم آرایشی بسیار مناسب می باشد. لانولین همچنین اغلب در درمان و محافظت پوست نوزاد و برای درد نوک سینه در مادران شیرده استفاده می شود.

جلوگیری از تحریکات پوستی

دلیل دیگر خرید لانولین آرایشی استفاده از آن به عنوان یک مرطوب کننده جهت درمان یا پیشگیری از خشکی، خارش پوست، زبر شدن، پوسته پوسته شدن، و تحریک های جزئی پوست (همچون بثورات ناحیه پوشک، سوختگی پوست در نتیجه پرتو درمانی) می باشد.

خشکی پوست در نتیجه از دست رفتن آب در لایه بالایی پوست ایجاد می گردد. نرم کننده ها و مرطوب کننده ها با تشکیل یک لایه روغنی در بالای پوست عمل می کنند و آب را در پوست نگه می دارند. جهت آگاهی از قیمت لانولین با کارشناسان بازرگانی پاک آزما تماس حاصل فرمایید.

فروش لانولین با نام‌های تجاری مختلف انجام می پذیرد

Lanaphilic و Lan-O-Soothe.

در دوران باستان، مردم از لانولین تصفیه نشده برای درمان بسیاری از مشکلات پوستی استفاده می کردند. این به دلیل شباهت بسیار زیاد ساختار مولکولی آن به سبوم انسان می باشد. لانولین در دو شکل بی آب و آبدار موجود می باشد.لانولین بی آب، غلیظ و کاملاً چسبنده است، به لانولین آبدار آب اضافه شده است تا رقیق‌تر شود. لانولین بدون آب بیشتر در محصولات آرایشی خانگی استفاده می شود.

فواید لانولین برای پوست

  1. لانولین پوست را مرطوب می کند. لانولین به طور گسترده در داروهای پوست برای درمان پوست خشن، خشک و پوسته پوسته استفاده می شود. همچنین می تواند سوختگی پوست، بثورات و خارش های جزئی را التیام بخشد. این به این دلیل است که لانولین یک نرم کننده عالی است و از دست دادن آب ترانس اپیدرمی (TEWL) را کاهش می دهد. پوست شما را نرم می کند، خشکی و پوسته پوسته شدن را برطرف می کند و آن را مرطوب نگه می دارد.
  2. هنگامی که لانولین را روی مرطوب کننده روزانه خود می زنید، لایه ای روی پوست شما ایجاد می کند تا آب را به دام بیندازد و کارایی محصول را افزایش دهد. یک مطالعه نشان داد که یک کرم موضعی حاوی لانولین و روغن زیتون می تواند خطر ابتلا به درماتیت را در نوزادان کاهش دهد
  3. با خرید لانولین آرایشی می توانید لب های ترک خورده را درمان کنید. اگر از لب های خود ناراضی هستید زیرا در زمستان شبیه ماهی های فلس دار هستند؟ لانولین می تواند به شما کمک کند. لانولین بدون بو یک عنصر رایج در بالم لب است. دارای بافت مومی است که لب های پوسته پوسته شما را می پوشاند و از ترک خوردن بیشتر جلوگیری می کند. همچنین رطوبت هوا را جذب کرده و به جوانسازی بافت های لب شما کمک می کند. از لانولین  می توان برای درمان ترک خوردگی لب در نوزادان استفاده کرد. لانولین می تواند به ترک لب ها کمک کند.

شایع ترین و ناراحت کننده ترین علائمی که از شیمی درمانی ناشی می شود، لب های خشک و ترک خورده است. چربی پوست در طی فرآیند شیمی درمانی از بین می رود و این می تواند منجر به زخم های دهان و ترک خوردن شدید لب شود. پزشکان اغلب بالم لب های مبتنی بر لانولین را برای بیماران تجویز می کنند زیرا روغن های موجود در لانولین با روغن هایی که بدن تولید می کند مرتبط است.

  1. به جلوگیری از ترک خوردگی نوک سینه کمک می کند. شیردهی مداوم می تواند باعث ترک خوردن نوک سینه ها شود. لانولین به طور سنتی برای بهبود نوک سینه های ترک خورده و دردناک در دوران شیردهی استفاده می شود. با این حال، اگر به پشم حساسیت دارید، از آن اجتناب کنید. قبل از مصرف لانولین با پزشک مشورت کنید تا از هرگونه واکنش مضر جلوگیری کنید.
  2. لانولین ممکن است آفتاب سوختگی را التیام بخشد. لانولین خاصیت مرطوب کنندگی دارد و از دست دادن رطوبت جلوگیری می کند و پوست را هیدراته نگه می دارد تا احساس سوزش را کاهش دهد، لایه برداری را به حداقل برساند و پوست آفتاب سوخته را تسکین دهد. قیمت لانولین برای استفاده خانگی کمی گران می باشد.
  3. ناخن های شما را سالم نگه می دارد. استفاده از لانولین بر روی کوتیکول ها و ناخن های شما آنها را نرم و سالم نگه می دارد. همچنین به جلوگیری از شکنندگی ناخن ها کمک می کند.
  4. لانولین ممکن است خطوط ریز چشم و چین و چروک را بهبود بخشد. خاصیت مرطوب کنندگی لانولین پوست را هیدراته و صاف نگه می دارد. این ممکن است به بهبود ظاهر خطوط و چین و چروک کمک کند. لانولین به ویژه برای محافظت از پوست در برابر آب و هوای خشن زمستانی و شرایط خشک داخلی مفید است. با این حال، مطمئن شوید که از آن به روش درست استفاده می کنید. همچنین قیمت لانولین مقرون به صرفه نیز می باشد.

بررسی کاربرد لانولین در صنعت

لانولین بدون بو و مشتقات آن به طور گسترده در هر دو بخش مراقبت های شخصی (به عنوان مثال، لوازم آرایشی با ارزش بالا، لوازم آرایشی صورت، محصولات لب) و بخش های مراقبت های بهداشتی مانند پوشش های موضعی استفاده می شود. با فروش لانولین در صنعت از آن استفاده های فراوانی می شود. بیشترین کاربرد لانولین در صنعت ساخت روان کننده ها، پوشش های ضد زنگ، جلا دهنده کفش و سایر محصولات تجاری می باشد.

لانولین به صورت تجاری در بسیاری از محصولات صنعتی از پوشش های ضد زنگ گرفته تا روان کننده ها استفاده می شود. برخی از ملوانان از لانولین برای ایجاد سطوح لغزنده بر روی پروانه ها و دنده های عقب خود استفاده می کنند که بارناکل ها نمی توانند به آن بچسبند.

استفاده در صنایع گوناگون

محصولات تجاری (مانند Lanocote) حاوی حداکثر ۸۵٪ لانولین، برای جلوگیری از خوردگی در اتصال دهنده های دریایی استفاده می شود. به ویژه زمانی که دو فلز مختلف با یکدیگر و آب شور در تماس باشند. بازیکنان بیسبال اغلب از آن برای نرم شدن و جلوگیری از شکستن دستکش های بیسبال خود استفاده می کنند (کرم اصلاح با لانولین معمولاً برای این کار استفاده می شود). لانولین مایع بدون آب، ترکیب شده با پارابن، در آزمایشات به عنوان اشک مصنوعی برای درمان خشکی چشم استفاده شده است.

کاربرد لانولین بدون آب نیز در اسلایدهای تنظیم ساز برنجی است.  لانولین گاهی اوقات توسط افرادی که تحت فشار درمانی مداوم راه هوایی مثبت هستند برای کاهش تحریک با ماسک ها استفاده می شود. مخصوصاً ماسک های بالش بینی که اغلب می توانند لکه های دردناکی در سوراخ های بینی ایجاد کنند.

لانولین یک افزودنی محبوب به موم سبیل، به ویژه انواع «فوق سفت» است. لانولین به عنوان یک جزء روان کننده اولیه در روان کننده های برنجی مبتنی بر آئروسل در فرآیند بارگیری مجدد مهمات استفاده می شود. لانولین، هنگامی که با موادی مانند روغن نبات، موم زنبور عسل و گلیسرول مخلوط می شود، در درمان های مختلف چرم، به عنوان مثال در برخی از صابون های زین و در محصولات مراقبت از چرم استفاده می شود.

معرفی محصولات حاوی لانولین :

  • روغن بچه
  • محصولات مراقبت از چشم
  • محصولات راش پوشک
  • داروهای هموروئید
  • لوسیون ها و کرم های پوست
  • شامپوهای دارویی
  • آرایش (رژ لب، پودر، زیرسازی)
  • پاک کننده های آرایش
  • کرم های اصلاح

سایر محصولات نیز ممکن است حاوی لانولین باشند.

خرید لانولین:

خرید لانولین آرایشی برای افراد مشغول به این حوزه همیشه با مشکلاتی همراه است. به طوری که مسئولین فروش لانولین ، لازم است زمان زیادی را جهت برسی شرکت‌های توزیع‌کننده این ماده صرف کنند. اما هم اکنون این ماده به وسیله شرکت های معتبر زیادی در انواع بسته بندی ها به فروش می رسد. خریداران این ماده همچنین می توانند آن را به صورت آنلاین خریداری کنند.

فروش لانولین

پاک آزما سال‌هاست که به صورت عمده و جزئی به خرید و فروش لانولین می‌پردازد. شما میتوانید جهت خرید لانولین آرایشی با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

قیمت لانولین

شما می توانید برای آگاهی از قیمت لانولین با کارشناسان مجموعه پاک آزما تماس حاصل فرمایید.

سوالات متداول مربوط به کاربردهای لانولین

۱)خرید لانولین آرایشی برای چه مواردی انجام می شود؟

لانولین (lanolin) روی پوست برای درمان یا پیشگیری از تحریکات جزئی پوست مانند تاول، سوختگی، خشکی پوست و بثورات پوشک استفاده می شود . این دارو ممکن است برای مقاصد دیگر استفاده شود. اگر سوالی دارید از ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی یا داروساز خود بپرسید.

۲)آیا لانولین برای پوست مفید است؟

این مزیت دوگانه این است که هم نیمه انسدادی و هم نیمه تراوا است، به این معنی که به پوست شما اجازه می دهد تا از درون خود هیدراته شود و در عین حال به عنوان یک مانع پوستی قابل تنفس عمل می کند . این دو ویژگی، لانولین را به یک ماده فوق العاده همه کاره تبدیل می کند که برای آبرسانی به پوست های خشک و پوسته پوسته ایده آل است.

۳)عوارض جانبی لانولین چیست؟

عوارض جانبی لانولین عبارتند از:

سوزش، سوزش، قرمزی یا تحریک پوست.

تغییرات غیرمعمول در پوست (به عنوان مثال، سفید شدن / نرم شدن / خیس شدن بیش از حد) (نادر)

علائم عفونت پوست (نادر)

۴)لانولین بدون بو از چه چیزی ساخته شده است؟

لانولین چربی پشمی است که توسط غدد چربی گوسفند ترشح می‌شود و ترکیب پیچیده‌ای از لیپیدهای با جرم مولکولی بالا شامل اسیدهای چرب و الکل‌ها، استرول‌ها، هیدروکسی اسیدها، دیول‌ها و استرهای آلیفاتیک و استریل را نشان می‌دهد . لانولین به طور گسترده در فرمولاسیون های آرایشی و دارویی استفاده می شود.

4.9/5 - (52 امتیاز)
Call Now Button